Αμαλιάδα: «Ήρθε πισώπλατα και μου έριξε δυο μαχαιριές»

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για το «μαχαίρωμα« στην Αμαλιάδα από έναν 16χρονο σε έναν συμμαθητή του.

Ο 15χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ λίγη ώρα αργότερα, ο ανήλικος που κατηγορείται για την επίθεση παραδόθηκε στην αστυνομία μαζί με τον πατέρα του.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 έπαιξαν οι πρώτες δηλώσεις του θύματος μέσα από το ασθενοφόρο. «Ήρθε πισώπλατα να μου ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο και όπως έκανα το πρόσωπό μου έτσι, μου έριξε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο… Είχαμε τσακωθεί πριν, για άλλο λόγο και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ» ανέφερε.
Είχαν καυγαδίσει σε πάρτι

Την ίδια ώρα, στο κεντρικό δελτίο του Open ο ανταποκριτής του καναλιού ανέφερε ότι ήταν κοινό μυστικό ότι υπήρχαν δύο παρέες στο σχολείο που δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως είπε στην κατάθεσή του ο δράστης, είχαν καβγαδίσει και πριν από λίγες ημέρες με τον συμμαθητή του κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Κι όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στην αυλή, στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τα πράγματα πήραν πολύ άσχημη τροπή, με τον έναν νεαρό να μαχαιρώνει τον άλλον!

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα είπε ο αδερφός του 15χρονου τραυματία, στο Open, μετά από παλαιότερο καβγά των πρωταγωνιστών, είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία, χωρίς δυστυχώς, να κάνει κάτι.

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα και στη συνέχεια πήγε να τον μαχαιρώσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε και έβαλε τα χέρια του. Δε είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στα τραύματά του. Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του 15χρονου σε νοσοκομείο της Πάτρας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ