Φοιτητής αυτοκτόνησε λόγω της κακοποίησης που βίωνε από την 21χρονη κοπέλα του

Οι αρχές ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα των ερευνών τους, με την 21χρονη κοπέλα να ευθύνεται για την αυτοκτονία του 22χρονου 90 λεπτά πριν την τελετή αποφοίτησης.

Σοκαρισμένοι είναι άπαντες στο Κολέγιο της Βοστόνης με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της έρευνας που έκανε η αστυνομία σχετικά με την αυτοκτονία του Αλεξάντερ Ουρτούλα.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η Ινγονγκ Ουν κατηγορείται ουσιαστικά για ανθρωποκτονία, καθώς βάσει των στοιχείων κακοποιούσε λεκτικά και ψυχολογικά τον 22χρονο.

Η αστυνομία έψαξε το τηλέφωνο του αυτόχειρα και διαπίστωσε πως η σχέση του με την κοπέλα από τη Νότια Κορέα ήταν ταραχώδης τους 18 μήνες που διήρκησε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η ένταση ανέβηκε όσο πλησιάζαμε την ημέρα της αυτοκτονίας, με την Ουν να γίνεται πολύ επιθετική.

Είναι χαρακτηριστικό πως τους τελευταίους δύο μήνες, είχαν ανταλλάξει συνολικά 75.000 μηνύματα, εκ των οποίων τα 47.000 ήταν από την 21χρονη.

Στα περισσότερα από αυτά ήταν ξεκάθαρη η επιρροή που είχε πάνω του, απειλώντας τον και απαιτώντας διάφορα πράγματα από αυτόν.

Μάλιστα, δεν δίσταζε, παρά το γεγονός οτι γνώριζε την ευαίσθητη και ιδιαίτερη ψυχολογική του κατάσταση, να του λέει πως θα κάνει κακό στον εαυτό της, σε περίπτωση που δεν γινόταν αυτό που ήθελε. Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την κατάστασή του.

 

 

gazzetta

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ