Κοκαΐνη σε άμμο και pyrex! Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα. Spoiler από Χρυσοχοΐδη

Σε συνεργασία με τη DEA, η Δίωξη Ναρκωτικών εξάρθρωσε μεγάλο κύκλωμα που θα γέμισε την Αθήνα κοκαΐνη. Βρήκαν 105 κιλά κοκαΐνης σε… φούρνο σε διαμέρισμα στο Μπραχάμι. Στις 13:00 οι επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. Δεν… κρατήθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κι έκανε… spoiler για να δώσει συγχαρητήρια! Ανέβασε video από τις έρευνες στο twitter.

 Λίγη ώρα πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις για την εξάρθρωση της σπείρας που διακινούσε κοκαΐνη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε… spoiler.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter video που δείχνει τις έρευνες των αστυνομικών σε διαμέρισμα στο Μπραχάμι, όπου βρήκαν την κοκαΐνη μέσα σε pyrex που βρίσκονταν στο φούρνο αλλά και σε δοχεία με άμμο!

Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση του κυκλώματος που ήθελε να γεμίσει κοκαΐνη την Αθήνα ήταν προγραμματισμένες για τις 13:00, αλλά… είπαμε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε spoiler, για να δώσει συγχαρητήρια στα μέλη της δίωξης ναρκωτικών.

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την DEA των ΗΠΑ.

«Γίνεται δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια» έγραψε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις έρευνες της αστυνομίας σε σπίτια στην Αθήνα βρέθηκαν 105 κιλά κοκαΐνη, καθώς και ποσό σχεδόν 800.000 ευρώ. Έχουν συλληφθεί τουλάχιστον τρία άτομα, δυο Αλβανοί κι ένας Κροάτης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥπηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ