ΗΠΑ: Φρικτός θάνατος για 3χρονο κορίτσι – Βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ ο θάνατος ενός 3χρονου κοριτσιού στην Αλαμπάμα που βρέθηκε νεκρός σε κάδο σκουπιδιών αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνισή του κατά τη διάρκεια παιδικού πάρτι.

Η Καμίλ «κάπκεϊκ» ΜακΚίνεϊ εντοπίστηκε νεκρή την περασμένη Τρίτη σε κάδο σκουπιδιών όχι πολύ μακριά από τον χώρο στον οποίο έπαιζε με άλλα παιδιά σε μια γειτονιά κατά τη διάρκεια υπαίθριου παιδικού πάρτι στις 12 Οκτωβρίου.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο άτομα – ένας άνδρας και μια γυναίκα – που αντιμετωπίζουν κατηγορία ανθρωποκτονίας που επισείει ακόμα και τη θανατική ποινή.

Ο 35χρονος Πάτρικ Στάλγουορθ και η 29χρονη Ιρίσα Μπράουν κρατούνται χωρίς εγγύηση

«Πιστεύουμε ότι ήταν κάτι που σκέφτηκαν και εκτέλεσαν μόλις βρήκαν την ευκαιρία για να αρπάξουν ένα μικρό παιδί. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μας έδωσαν πληροφορίες, βίντεο, στοιχεία και συνεργάστηκαν με την αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης» δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας.

Τόσο ο Στάλγουορθ όσο και η Μπράουν είχαν από την αρχή προκαλέσει την προσοχή των αρχών με τους αστυνομικούς σε πρώτη φάση να τους συλλαμβάνουν για άσχετες με την εξαφάνιση της 3χρονης υποθέσεις.

Την Τέταρτη στη γετιονιά του 3χρονου κοριτσιού πραγματοποιήθηκε συγκινητική εκδήλωση στη μνήμη της με τον δήμαρχο της πόλης να λέει ότι «ένα 3χρονο αθώο παιδί χωρίστηκε τόσο νωρίς από την οικογένειά της. Όλοι μας νιώθουμε το κενό στην καρδιά μας, “Κάπκεϊκ” δεν θα σε ξεχάσουμε».

 

protothema

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ