Έσεξ: Αυτό είναι το ζευγάρι που συνελήφθη για τα 39 πτώματα στο φορτηγό του θανάτου – 4 συλλήψεις

Ραγδαίες είναι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση – θρίλερ στο Έσεξ. Την ώρα που οικογένειες από το Βιετνάμ φοβούνται ότι συγγενείς τους, οι οποίοι αγνοούνται τις τελευταίες ημέρες, βρίσκονταν στο φορτηγό του θανάτου, το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού που συνελήφθη από τις βρετανικές αρχές.

Πρόκειται για την Τζοάνα και τον Τόμας Μάχερ, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία.

Μιλώντας στην Daily Mail, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία.

Η αστυνομία ύστερα από έφοδο στο αξίας 400.000 λιρών σπίτι τους, τους συνέλαβε.

«Είδα τα μπλε φώτα που αναβόσβηναν και μετά και τα φώτα στο σπίτι τους. Κοίταξα και εκεί υπήρχε ένα περιπολικό». Ενας άλλος γείτονας είπε: «Είμαι συγκλονισμένος. Ξέρω καλά την οικογένεια. Ο Τομ αγαπά πραγματικά τα αυτοκίνητά του», δήλωσε γείτονας του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, συγκλονίζει η μητέρα μιας 26χρονης κοπέλας από το Βιετνάμ, η οποία έστειλε μία σειρά από φρικιαστικά μηνύματα στη μητέρα της, μέσω των οποίων την πληροφορούσε πως πεθαίνει καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ενώ υπάρχουν φόβοι πως στο φορτηγό-ψυγείο υπήρχαν και άλλοι αγννούμενοι από το Βιετνάμ. 

 

topontiki

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ