Το Θέατρο Νηπιαγωγείο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Το Θέατρο Νηπιαγωγείο με χαρά ανακοινώνει την επαναλειτουργία του από τον Οκτώβριο του 2019.

Μετά από ένα καλοκαίρι ανακατατάξεων λόγω της μετοίκησης στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους της Καλλιρρόης Βελέντζα, η οποία υπήρξε η ψυχή του θεάτρου Νηπιαγωγείο τα τρία πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, και μετά από λαϊκή απαίτηση, η ομάδα συνεργατών του θεάτρου βρήκε την λύση που θα κρατήσει στη ζωή το θέατρο Νηπιαγωγείο .που τόσο αγαπήθηκε από όλους.

Η λύση όπως πάντα βρέθηκε στην συνεργασία. Η Καλλιρρόη Βελέντζα λοιπόν κρατά την καλλιτεχνική διεύθυνση του θεάτρου  επιλέγοντας παραστάσεις που θα ταξιδεύουν στο Θέατρο Νηπιαγωγείο για το κοινό της Καλαμάτας, ενώ η μέχρι πρότινος βασική συνεργάτης από την πρώτη μέρα λειτουργίας του θεάτρου, Κωνσταντίνα Κολόκα αναλαμβάνει την διεύθυνση παραγωγής ώστε να καταστεί δυνατή η υλοποίηση του σύνθετου φετινού προγράμματος.

Από τον Οκτώβριο λοιπόν το Θέατρο Νηπιαγωγείο που τόσο πολύ αγαπήθηκε από το κοινό της Καλαμάτας θα βρίσκεται  και πάλι κοντά σας, με αγάπη για το θέατρο και τον πολιτισμό και με ένα άκρως γεμάτο πρόγραμμα από ιδιαίτερες παραστάσεις που σίγουρα  θα τραβήξουν τα βλέμματα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ