“Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών” μεταφέρεται στην μικρή οθόνη με κόστος 1 δισεκατομμύριο δολάρια

Μια από τις ταινίες που καθήλωσαν το κοινό αποφέροντας χρήμα και δόξα σε όλους τους συντελεστές της και ειδικά στον δημιουργό της, μάλλον θα μεταφερθεί στην μικρή οθόνη. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” .
Μάλιστα η αμερικανική κολοσσιαία εταιρεία Amazon ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα ξεκινήσουν γυρίσματα στη Νέα Ζηλανδία, όπου είχε γυριστεί και μεγάλος μέρος των ταινιών. Μάλιστα ακούγεται οτι η τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας  θα κοστίσει ένα δισεκατομμύριο δολάρια, κατατάσσοντας την σειρά “ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών” στην πρώτη θέση των πιο ακριβών παραγωγών όλων των εποχών. Ως προς το χρονικό διάστημα προβολής και την θεματολογία η εταιρεία έχει δεσμευτεί ότι η σειρά θα προβάλλεται για αρκετές σεζόν και η δράση της θα τοποθετείται πολύ καιρό πριν από τα γεγονότα που καταγράφονται στις ομότιτλες ταινίες του Πίτερ Τζάκσον.

Ο ίδιος ο Τζάκσον δεν έχει άμεσα ανάμειξη στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος φαντασίας του Βρετανού συγγραφέα Τόλκιν παρότι τον περασμένο χρόνο ευχήθηκε στους δημιουργούς της τα καλύτερα και δήλωσε διαθέσιμος σε περίπτωση που χρειαστούν συμβουλές.

Η Amazon έχει επιβεβαιώσει ότι τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του «Τζουράσικ Παρκ 2: Χαμένος Κόσμος», ο Χουάν Μπαγιόνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ