«Queen Symphonic: A rock and orchestra experience» στο Ηρώδειο!!

Μετά το sold out στις 7/9 και ύστερα από απαίτηση του κοινού, το συγκρότημα Queen Symphonic, επιστρέφει στο Ηρώδειο για μία ακόμη συναυλία, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου!

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen και του Freddy Mercury με 10μελή ροκ μπάντα, 60μελή Συμφωνική Ορχήστρα και τους 4 τραγουδιστές – πρωταγωνιστές του “We Will Rock You” από το West End του Λονδίνου. Η μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων είχε σαν αποτέλεσμα η συναυλία να γίνει sold out και όλοι οι συντελεστές θα επανέλθουν στην Αθήνα για μία νέα συναυλία και πάλι στο Ηρώδειο.

Μια δημιουργία του BBC που φέρνει επί σκηνής τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Queen, ερμηνευμένες από τους τραγουδιστές, Rachael Wooding, Jon Boydon, Peter Eldridge & Julie Stark, πρωταγωνιστές του πολυσυζητημένου ροκ μιούζικαλ “We Will Rock You”, που παρουσιάζεται στο West End με τις ευλογίες του Brian May – θρυλικού κιθαρίστα των Queen. Μαζί τους, επί σκηνής, 10μελής ροκ μπάντα και η 60μελής Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων που θα διευθύνει ο Βρετανός αρχιμουσικός Richard Sidwell.

Κάτω από την Ακρόπολη, το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες των θρυλικών Queen, και να τραγουδήσει ζωντανά μερικά από τα πιο εμβληματικά τραγούδια, όπως το Bohemian Rhapsody, το We Are The Champions, το Another One Bites the Dust, το Somebody to Love.

Μετά τον θάνατο του Mercury οι Queen παρέμειναν στη δημοσιότητα μέσω των εμφανίσεων και των δημιουργιών των Brian May και Roger Taylor. Σημαντικός σταθμός ήταν και η δημιουργία του musical “We Will Rock You” με την καθοδήγηση των May και Taylor, διατηρώντας το όνομα των Queen ζωντανό.

Το 2018, οι Queen ήταν το θέμα της βιογραφικής ταινίας “Bohemian Rhapsody”, με πρωταγωνιστή τον Rami Malek στον ρόλο του Freddie Mercury. Το soundtrack επιμελήθηκε η ομάδα του συγκροτήματος, το οποίο περιελάμβανε κλασσικά κομμάτια καθώς και ζωντανές ηχογραφήσεις που αναδιαμορφώθηκαν για την ταινία.

Η παράσταση QUEEN SYMPHONIC δεν είναι αφιέρωμα, αλλά μια πρωτότυπη δημιουργία που γιορτάζει τη μουσική των Queen, και δημιουργήθηκε για να συνοδεύσει την κινηματογραφική πρεμιέρα του “Bohemian Rhapsody”, το οποίο τελικά διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο στην φετινή απονομή των Oscar, για την ερμηνεία του Rami Malek στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από την πρεμιέρα της παράστασης το 2000, το Queen Symphonic: A Rock and Orchestra Experience έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι των Queen και του Freddie Mercury, απολαμβάνοντας την αξέχαστη μαγεία των Queen σε μια παράσταση όπου ακούγονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος.

Πληροφορίες / Κρατήσεις: 211 800 5141

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ