Πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων και μαθήματα Θεάτρου στο Θέατρο Νηπιαγωγείο

Όπως ανακοινώθηκε το Θέατρο Νηπιαγωγείο ανοίγει ξανά τις πόρτες του και περιμένει το κοινό της Καλαμάτας υποσχόμενο ένα γεμάτο πρόγραμμα επιτυχημένων παραστάσεων τόσο από την Αθήνα, όσο και από την ομάδα Re-Act ,αλλά και μαθήματα θεάτρου για ενήλικες, τα οποία θα συνεχιστούν.

Η επίσημη έναρξη της θεατρικής σεζόν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, με την παράσταση “Σχόλιο για την Ηλέκτρα” σε σκηνοθεσία του Γιώργου Μάντζαρη, η οποία μετά την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα και την συνέχιση των παραστάσεων για μια ακόμα σεζόν θα έρθει και στην Καλαμάτα.  Για όσους τώρα αγάπησαν την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση “Η Μπάντα του Δάσους” η ομάδα Re-Act υπόσχεται οτι θα υπάρξει μια ανάλογη παράσταση για τους μικρούς , αλλά και μεγάλους φίλους και φέτος. Τέλος, το Θέατρο Νηπιαγωγείο αποφάσισε να καθιερώσει κάθε Τετάρτη να δίδονται στο χώρο του stand up comedy παραστάσεις, που ανά μήνα θα αλλάζουν. 

Οι υπεύθυνοι του Θεάτρου αποφάσισαν οι φιλοξενούμενες παραστάσεις να έχουν ένα οικονομικό εισιτήριο , ενώ οι παραστάσεις από την ομάδα του Θεάτρου θα συνεχίσουν να είναι με ελεύθερη συνεισφορά. Επίσης οι παιδικές παραστάσεις της ομάδας του Θεάτρου και φέτος αναμένεται να περιοδεύσουν σε σχολεία της πόλης μας φέρνοντας το θέατρο κοντά στα παιδιά.

Μαθήματα Θεάτρου 

Μάθημα υποκριτικής ενηλίκων στο Θέατρο Νηπιαγωγείο από τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο κάθε Δευτέρα 5:30-7:30 το απόγευμα.
 Ένα μάθημα που βασίζεται στο θεατρικό και μουσικό παιχνίδι ,την απελευθέρωση των εκφραστικών μέσων , βιωματικές ασκήσεις για εμψύχωση ομάδων , φωνητικές ασκήσεις και ορθοφωνία. Στην πορεία των μαθημάτων θα δουλέψουμε πάνω σε θεατρικά κείμενα , ίσως να δραματοποιήσουμε, κάποιες ιστορίες .Το μάθημα είναι ανοιχτό να συνδιαμορφωθει από το ενδιαφέρον της ομάδας! Απευθύνεται σε όλους όσους έχουν διάθεση να εκφραστούν , να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να εμπιστευτούν μια ομάδα, σε δασκάλους , νηπιαγωγούς και εμψυχωτές ομάδων.
Το μάθημα θα πραγματοποιηθεί από δέκα άτομα και πάνω. Κρατήστε τη θέση σας .Οι εγγραφές ξεκινάνε στις 16/9 ..
Κόστος μαθημάτων 30€ ο μήνας
Δωρεάν το μάθημα γνωριμίας
Κρατήσεις θέσεων καθημερινά 09:00 με 14:00 στο 6943092719
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ