Ωδείο Μεσσήνης Μελιγαλά Ματούλας Φίλου | Προετοιμάζει τους μουσικούς του μέλλοντος

Το Ωδείο Μεσσήνης ιδρύθηκε το 1991 από την καθηγήτρια μουσικής Ματούλα Φίλου. Στεγάζεται σε ένα όμορφο παραδοσιακό κτίριο στην οδό Κουμουνδούρου 5 στην κεντρική πλατεία στη Μεσσήνη. Είναι το μοναδικό μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Μεσσήνη αναγνωρισμένο από το Υπ. Πολιτισμού. Έχοντας σύγχρονη αντίληψη και σταθερές παιδαγωγικές αξίες εισάγει τους μαθητές του στην μουσική αποβλέποντας στην παροχή πλήρους μουσικής εκπαίδευσης, η οποία θα δημιουργήσει ολοκληρωμένους ανθρώπους και καλλιτέχνες.

Το εκπαιδευτικό του προσωπικό αποτελείται μόνο από Πτυχιούχους-Διπλωματούχους εκπαιδευτικούς έχοντας ως ισχυρό κίνητρο την αγάπη για τη μουσική γνώση και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Στο Ωδείο Διδάσκονται όλα τα κλασσικά – παραδοσιακά – λαϊκά όργανα, φωνητική μουσική, Βυζαντινή Μουσική, ανώτερα Θεωρητικά μαθήματα και σύνθεση.

Λειτουργούν επίσης οι ορχήστρες:

-Έντεχνης και ποικίλης μουσικής

-Μοντέρνας μουσικής (Pop – Rock)

-Παραδοσιακής μουσικής

-Ορχήστρα Πνευστών οργάνων (Μπαντίνα)

-Λαϊκής μουσικής

Εδώ και 28 χρόνια το Ωδείο Μεσσήνης Μελιγαλά διδάσκει στα παιδιά και τους εφήβους μουσική με συνέπεια, μεταδοτικότητα, σεβασμό στην παράδοση και τα ακούσματα του τόπου μας και προετοιμάζει τους μουσικούς των επόμενων γενεών.

Έναρξη εγγραφών 
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου : 5 -9 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων : 11 Σεπτεμβρίου

Η διεύθυνση του ΩΔΕΙΟΥ σας εύχεται καλή,μουσική,καλλιτεχνική και δημιουργική χρονιά ….


- Διαφήμιση -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ