Μάθε παραδοσιακούς χορούς στον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαμάτας “Αγία Τριάδα”

“Ο χορός είναι η γλώσσα της ψυχής και του σώματος” είχε πει η Martha Graham. Μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς σημαίνει μαθαίνω να χορεύω, να τραγουδάω και να εκφράζομαι, γνωρίζoντας τα ήθη και τα έθιμα, τις παραδόσεις του τόπου μου και τις ρίζες μου. Αν και εσύ θες να μάθεις παραδοσιακούς χορούς τότε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας Αγία Τριάδα σε προσκαλεί να κάνεις την εγγραφή σου σε ένα από τα τμήματα του και να ξεκινήσεις μαθήματα.

Στον Παραδοσιακό Σύλλογο Καλαμάτας “Αγία Τριάδα” θα βρεις  τμήματα παραδοσιακών χορών για όλες τις ηλικίες.Τμήματα παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων και ειδικό τμήμα Κυκλάδων!

Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά 18:00-21:00 στον χώρο του Συλλόγου,  Αθηνών 154

Έναρξη μαθημάτων: Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 

τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947845749

Βρείτε τον Πολιτιστικό Σύλλογο και στο FACEBOOK 

Ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας “Αγία Τριάδα”» ιδρύθηκε το 2004, στην Καλαμάτα. Δαστηριοποιείται έκτοτε ενεργά προσφέροντας στα περισσότερα από 300 μέλη του μαθήματα παραδοσιακών χορών, διοργανώνοντας μουσικοχορευτικές παραστάσεις, κύκλους σεμιναρίων χορού και τραγουδιού, πραγματοποιώντας καταγραφές στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και συμβάλλοντας στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής.

Περαιτέρω, δραστηριοποιείται κοινωνικά διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία τουλάχιστον δύο φορές ετησίως, διοργανώνοντας δεντροφυτεύσεις και καθαρισμούς κοινοχρήστων χώρων (πάρκων, παραλιών κλπ) και πραγματοποιώντας εράνους για την παροχή βοήθειας σε συνανθρώπους μας όταν υπάρχουν έκτακτες ανάγκες (σεισμοί, πλημμύρες κλπ) και την ενίσχυση φιλανθρωπικών σωματείων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ