Kafein coffee food gallery | Μια “γκαλερί” γεύσης στο κέντρο της Καλαμάτας  

Μια ιδιαίτερη και διαφορετική γκαλερί σε περιμένει στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας να την επισκεφτείς και να ανακαλύψεις τι έχει να σου προσφέρει. Μια γκαλερί άκρως απολαυστική και γευστική!!! Kafein coffee food galery 

Ξεκίνησε την μέρα σου επιλέγοντας έναν από τους πολλούς αρωματικούς καφέδες που θα βρεις στο Kafein coffee food gallery. Χαρμάνια μοναδικά και αρώματα μεθυστικά που θα ικανοποιήσουν τους αυθεντικούς γνώστες του καφέ. Επίσης στο Kafein coffee & food gallery θα βρεις μεγάλη ποικιλία και σε ζεστά και κρύα ροφήματα, χυμούς, αλλά και ζεστό και κρύο τσάι. Τέλος στο Kafein coffee & food gallery θα βρεις όλες τις γνωστές επωνυμίες σε ποτά, μπύρες και αναψυκτικά, ενώ εκεί θα μπορέσεις να απολαύσεις και τα γνωστά σπιτικά αναψυκτικά bfresh. 

Αν πεινάς και θες κάτι χορταστικό και απολαυστικό επέλεξε κάποιο σφολιατοειδές, μια σαλάτα, ή μια από τις πολλές μπαγκέτες  του. Επίσης στην κουζίνα του Kafein coffee & food gallery θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε Κρέπες αλμυρές , Πίτσες , Burgers, Hamburger , Mini burgerάκιαClub sandwiches, hot dog , αλλά και Ζυμαρικά φούρνου.

Και για τους λάτρεις των γλυκών απολαύσεων στο Kafein coffee &food galery θα βρεις και γλυκές κρέπες , γλυκά, παγωτά, pancakes , φρουτοσαλάτες και βάφλες και μάλιστα μπορείς να φτιάξεις την δική σου κρέπα με υλικά της αρεσκείας σου (αυτό ισχύει και για τις αλμυρές κρέπες) .

Εννοείται πως όλα τα πιάτα και τα γλυκά του καταστήματος είναι παρασκευασμένα από τα καλύτερα, ελεγμένα και αρίστης ποιότητας υλικά πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή.

Kafein coffee & food gallery στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2721 096666 

Βρες το και σε Facebook και Ιnstagram  

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ