I.Ε.Κ Άλφα Plus στην Καλαμάτα | Η καλύτερη επιλογή στην κατάρτιση των σπουδαστών

Εδώ και κάποια χρόνια στο κέντρο της Καλαμάτας λειτουργεί ένας χώρος που στόχο έχει την σωστή εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του σε συγκεκριμένους τομείς με άμεση μελλοντική αποκατάσταση. Και αυτός δεν είναι άλλος από το Ι.Ε.Κ Άλφα Plus   Η αποστολή του Ι.Ε.Κ είναι να παρέχει στους σπουδαστές του όλα τα εφόδια που απαιτούνται από την αγορά εργασίας του σήμερα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο. Με γνώμονα την διαρκή εξέλιξη και το πάθος για την ποιότητα οι υπεύθυνοι του Ι.Ε.Κ  φιλοδοξούν να μετατρέψουμε την εκπαιδευτική διαδικασία σε εκπαιδευτική εμπειρία και στόχος τους είναι να δημιουργήσουμε σπουδαστές που εργάζονται και ζουν όντας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Γι’αυτό και είναι σίγουροι ότι δίπλα του οι σπουδαστές θα αποκτήσουν τις γνώσεις, για να ξεχωρίσουν ακόμα και στο πιο ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Το όραμα της σχολής : Το Ι.Ε.Κ Άλφα Plus οραματίζεται την εξατομικευμένη προσέγγιση των σπουδαστών και το πάθος για εξέλιξη ειναι που βοηθούν να πετύχουν το όραμα τους, που δεν είναι άλλο από το να αναδείξουν τους σπουδαστές τους σε πρωταγωνιστές της αγοράς εργασίας και της ζωής.

Κοντά στο σπουδαστή  : Στην οικογένεια του Ι.Ε.Κ Άλφα Plus αντιμετωπίζουν κάθε σπουδαστή  ατομικά, σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους του, παρέχοντας του όλα τα απαραίτητα εφόδια για διάκριση στον τομέα του!

Κρατική Αναγνώριση: Το Ι.Ε.Κ  Άλφα Plus  σαν σχολή είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Κράτος και παρέχει στους σπουδαστές του κρατικά αναγνωρισμένα πιστοποιητικά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην αγορά εργασίας.

Πρώτοι σε όλα  

Στο Ι.Ι.Ε.Κ  Άλφα Plus πιστεύουν πως η διαρκής εξέλιξη είναι αυτή που βοηθά εμάς και τους σπουδαστές μας να κατέχουμε αλλά και να διατηρούμε τα πρωτεία στον τομέα μας, αναπτύσσοντας και αναδεικνύοντας τους κορυφαίους επαγγελματίες του μέλλοντος.

Οι βάσεις

 Η διαρκής εξέλιξη, το πάθος για μάθηση και το αξιόπιστο εκπαιδευτικό προσωπικό είναι οι τρεις θεμέλιοι λίθοι που στηρίζουν και διακρίνουν το  Ι.Ι.Ε.Κ Άλφα Plus καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για σίγουρη επιτυχία.

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ 

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef 

Ο Αρχιμάγειρας (Chef) είναι ο επαγγελματίας που είναι υπεύθυνος για την σχεδίαση και την παρασκευή όλων των φαγητών και εδεσμάτων στις Ξενοδοχειακές και Επισιτιστικές επιχειρήσεις οποιασδήποτε δομής και μορφής, τόσο στον Ιδιωτικό όσο και στο Δημόσιο τομέα.
Φροντίζει ώστε τα φαγητά που ετοιμάζει, να είναι νόστιμα και γευστικά. Ακόμα, προσέχει την εμφάνιση και την παρουσίασή τους, για να είναι ελκυστικά για τον πελάτη.  Αν αναρωτιέσαι αν θα τα καταφέρεις, εδώ αναλαμβάνει η ομάδα του Ι.Ε.Κ Άλφα Plus. Θα είναι δίπλα σου, να λύνει όλες τις απορίες που σε ανησυχούν. Τα ολιγομελή τμήματα της Σχολής δίνουν τη δυνατότητα στον Σεφ να είναι κοντά σε κάθε σπουδαστή, να γνωρίζει τις αδυναμίες του και να τον κατευθύνει κατάλληλα.

 

 

Κομμωτής-τεχνικός περιποίησης κόμης 

Η τέχνη της κομμωτικής βασίζεται στη δημιουργικότητα και στο ταλέντο του κομμωτή/τριας. Η περιποίηση της κόμης έχοντας τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια αποτελούσε και αποτελεί ως σήμερα ένα από τα ισχυρότερα όπλα για μια επιμελημένη εμφάνιση, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες! Μια περιποιημένη κόμη μαγνητίζει τα βλέμματα αλλά προσδίδει και κύρος. Ποιος λοιπόν δεν τα θέλει αυτά;  Ποιος δεν θέλει να αφεθεί στα χέρια ενός έμπειρου κομμωτή που θα τον μεταμορφώσει και θα του χαρίσει αυτοπεποίθηση; Όλα τα παραπάνω καθιστούν το επάγγελμα του κομμωτή-κομμώτριας ένα από τα πιο δημιουργικά, ευχάριστα και κερδοφόρα επαγγέλματα.

Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ 

Η ευεξία, η χαλάρωση, η ομορφιά και η τόνωση της αυτοπεποίθησης είναι μόνο ένα μέρος των ευεργετικών αποτελεσμάτων που θα έχει κάποιος μετά το ραντεβού του με τον/την αισθητικό του. Γι΄αυτό και όλοι σπεύδουν να αφεθούν στα μαγικά του χέρια.  Αν και οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ελεύθερο χρόνο, οι επισκέψεις στους αισθητικούς αυξάνονται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς στις μέρες μας η επιμελημένη εμφάνιση αποτελεί απαραίτητο στοιχείο τόσο στην επαγγελματική ζωή όσο και στην προσωπική. Οι εξελίξεις σε αυτόν τον κλάδο είναι θεαματικές.  Σπουδάζοντας “Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ”, έχεις ένα επάγγελμα επικερδές και με διαχρονικά υψηλή και συνεχή ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Τεχνικός Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής 

Ο κλάδος της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής είναι ένας από τους πιο βασικούς τομείς της βιομηχανίας τροφίμων. Το ψωμί και τα αρτοσκευάσματα αποτελούν βασικό συνοδευτικό κάθε γεύματος, ενώ το επιδόρπιο ολοκληρώνει το μενού μας με τον πιο γευστικό τρόπο.  Έτσι επιβάλλεται η ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες, αυξάνοντας σημαντικά η ζήτηση και οι οικονομικές απολαβές του επαγγέλματος.  Εκτός της κλασικής Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, που προσφέρει πληθώρα θέσεων εργασίας σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, εταιρείες catering κ.α., ένας εξειδικευμένος Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλάστης έχει τη δυνατότητα να εργασθεί και στην τουριστική βιομηχανία.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Όλοι οι νέοι σπουδαστές για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019 – 2020, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για μια υποτροφία 100%, και για τα 2 χρόνια των σπουδών τους! Κάνε και εσύ λοιπόν  την εγγραφή σου στο Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ PLUS, στην ειδικότητα της επιλογής σου! Γιατί εκτός του οτι θα σπουδάσεις κοντά στους καλύτερους, ίσως το κάνεις και δωρεάν.  Δες εδώ τους όροι υποτροφίας

ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 153 ευρώ ΤΟΝ ΜΗΝΑ : Στο Ι.Ε.Κ Άλφα Plus οι υπεύθυνοι κάνουν τις σπουδές ένα προνόμιο για όλους δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να σπουδάσουν αυτό που επιθυμούν και αυτό σε μια εκπληκτική τιμή. Γίνε επιτυχημένος επαγγελματίας σπουδάζοντας την ειδικότητα που επιθυμείς με μόνο 153 ευρώ το μήνα. Αν θες να σπουδάσεις αλλά σε προβληματίζει το οικονομικό κόστος, τότε αυτό παύει να απασχολεί ΕΣΕΝΑ. Οι υπεύθυνοι του Ι.Ε.Κ είναι εδώ, για να σου δείξουν τα πλεονεκτήματα στο να σπουδάσεις σε αυτούς έχοντας την καλύτερη ποιότητα στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. 

 

1+1=1 :  Στο Ι.Ε.Κ Άλφα Plus κάνε εγγραφή με τη  φίλη ή το φίλο σου και μοιραστείτε τα δίδακτρα! 1 + 1 = 1 για σπουδές της επιλογής σου! Κάλεσε στο 2721028920 για να μάθεις περισσότερα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Αγίου Νικολάου 8, Καλαμάτα 24 133

27210 28920

info@iekalfaplus.gr

Βρείτε το ΙΕΚ Άλφα Plus κα στο facebook 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ