Αίθουσα Εκδηλώσεων “ΚΟΣΜΑ” στην Μεσσήνη | Κάνει τις στιγμές σας αξέχαστες

Θέλεις η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου να είναι άψογα οργανωμένη και να μείνει αξέχαστη σε σένα και τους καλεσμένους σου; Θέλεις να μην έχεις κανένα άγχος και να την απολαύσεις ανέμελα, γιατί πολύ απλά θα ξέρεις ότι όλα θα κυλήσουν στην εντέλεια; Τότε εμπιστεύσου τους ειδικούς!!!!

Αίθουσα Εκδηλώσεων ΚΟΣΜΑ στην Μεσσήνη!!!!

Για να μείνει η ημέρα του γάμου σου ή της βάπτισης του παιδιού σου αξέχαστη σε όλους τους παρευρισκόμενους, όχι μόνο για την κεφάτη ατμόσφαιρα, τα χαμόγελα και την ξεγνοιασιά, τον πολύ χορό και την διασκέδαση, αλλά και για τον υπέροχο χώρο, τις μοναδικές και απολαυστικές γεύσεις, την φιλική ατμόσφαιρα και  την άψογη εξυπηρέτηση θα εμπιστευτείς την οργάνωση της στους υπεύθυνους της Αίθουσας Εκδηλώσεων Κοσμά στην Μεσσήνη.

 

Πρόκειται για μια μοντέρνα και υπερσύγχρονη αίθουσα, χωρητικότητας 900 ατόμων, που αποπνέει ταυτόχρονα μεγαλοπρέπεια αλλά και ζεστασιά, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει μια μεγάλη ποικιλία παροχών, εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, απεριόριστες θέσεις στάθμευσης και έναν υπέροχο κήπο για τις καλοκαιρινές σας εκδηλώσεις.

Αίθουσα Εκδηλώσεων ΚΟΣΜΑ στην Μεσσήνη,

1ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Μεσσήνης – Πύλου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974934907 και 6974934908

 Εμπιστευθείτε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας στους ειδικούς για να μείνουν αξέχαστες σε εσάς και τους καλεσμένους σας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ