Χειροπέδες στον ποντικός των ξενοδοχείων στη Χερσόνησο

Στη φάκα που του έστησαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έπεσε ο σεσημασμένος ποντικός που είχε ρημάξει τον τελευταίο μήνα τα δωμάτια ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και προσπάθησε να αντισταθεί, όταν τον συνέλαβαν με πλαστό διαβατήριο, χωρίς όμως να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι αρχές είχαν φτάσει στα ίχνη του 59χρονου αλλοδαπού από την ανάλυση του τρόπου δράσης του και αξιοποιώντας τα στοιχεία που συνέλεξαν από τις 17 κλοπές που είχε διαπράξει από τις 16 Αυγούστου σε δωμάτια παραθεριστών, από τα οποία είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 8.000 ευρώ και 320 λίρες.

Όταν συνελήφθη στην Χερσόνησο, πάνω του, στον χώρο διαμονής του και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 59χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοιες κλοπές, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου και στο κατηγορητήριο προστέθηκαν η πλαστογραφία πιστοποιητικών και η αντίσταση.

Πηγή: protothema.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ