Φρικτός θάνατος για 19χρονη που βρέθηκε σε χαντάκι με δεμένα χέρια και μάτια

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 19χρονη. Η άτυχη κοπέλα έπεσε θύμα ενός καταδικασμένου βιαστή ο οποίος προσφέρθηκε να αλλάξει το λάστιχο στο αυτοκινητό της πριν τελικά να την σκοτώσει.

Η Mariana Bazza από την Βραζιλία βρέθηκε με τα χέρια και τα μάτια δεμένα σε ένα χαντάκι μια ημέρα μετά την εξαφάνισή της από την πόλη Μπαρίρι.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την ανατριχιαστική στιγμή που ο ένας άντρας την πλησιάζει προκειμένου να την βοηθήσει να αλλάξει το λάστιχό της.

Η κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της κοπέλας να μπαίνει σε ένα στενό και να βγαίνει από αυτό περίπου μια ώρα αργότερα με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι τότε στο τιμόνι βρισκόταν ο δολοφόνος της 19χρονης.

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 37χρονος Rodrigo Pereira Alves, ο οποίος, φέρεται να έσκισε το λάστιχο στο αυτοκίνητο της 19χρονης για να έχει δικαιολογία να την πλησιάσει.

Ο 37χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς την περιοχή στην οποία είχε πετάξει το σώμα της.

Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να διαπιστώσουν αν η 19χρονη είχε πέσει και θύμα βιασμού.

Ο Rodrigo Pereira Alves είχε περάσει 12 χρόνια στη φυλακή για απαγωγή, βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία και αποφυλακίστηκε πριν από περίπου έναν μήνα.

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ