Στον εισαγγελέα σήμερα η 19χρονη που εγκατέλειψε το βρέφος στη Νέα Ιωνία – Θέλει πίσω το παιδί της

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή η 19χρονη που εγκατέλειψε το μόλις επτά ημερών βρέφος της στην είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της αξιοποιώντας το υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή. Η 19χρονη μητέρα ομολόγησε αμέσως ότι το μωρό είναι δικό της και όπως είπε στους αστυνομικούς είχε σχέση με έναν συνομίληκό της αλλά δεν τα πήγαιναν καλά.

“Από 8,5 ετών με υιοθέτησε μια θεία μου. Αυτό το διάστημα είχα σχέση με έναν συνομήλικό μου. Δεν τα πηγαίναμε καλά, αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούσα να το κρατήσω μόνη μου. Με πόνο καρδιάς πήρα αυτήν την απόφαση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 19χρονη παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή πως το μωρό είναι δικό της και πως δεν ήθελε να του κάνει κακό. Είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Η ίδια πήγε το βρέφος στην είσοδο της πολυκατοικίας και όπως φαίνεται από τα βίντεο των καμερών το φίλησε δύο φορές προτού το εγκαταλείψει. Τώρα ισχυρίζεται ότι θέλει πίσω το παιδί της και ότι θα το μεγαλώσει με αγάπη.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ