Σοκ στην Αμαλιάδα: 16χρονη πέθανε στα χέρια της δίδυμης αδελφής της βγαίνοντας από το σχολείο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αμαλιάδα ο ξαφνικός χαμός μίας 16χρονης μαθήτριας Λυκείου.Το άτυχο κορίτσι  κατέρρευσε στα χέρια της δίδυμης αδελφής της, τη στιγμή που σχολούσαν από τα σημερινά μαθήματα. 

Η ανήλικη άφησε την τελευταία της πνοή με το που βγήκε από το σχολείο της, μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της. Κατάφερε να διανύσει μόλις λίγα μέτρα και στη συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της.

Η δίδυμη αδελφή του  κοριτσιού άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Μια γυναίκα που οδηγούσε αυτοκίνητο σταμάτησε και μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας την 16χρονη και την αδερφή της, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της μαθήτριας.

Σύμφωνα με το ilialive, η νεαρή είχε υποβληθεί πρόσφατα σε καρδιολογική επέμβαση και είχαν ενημερωθεί οι καθηγητές και το σχολείο, ώστε να αντιδράσουν ανάλογα σε περίπτωση που συμβεί κάτι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς της, που διαμένουν σε κοντινό στην Αμαλιάδα χωριό και σοκαρίστηκαν από αυτή την εξέλιξη.

Το περιστατικό συνέβη ενώ τα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τις αθλητικές τους δραστηριότητες, καθώς η σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις στο σύνολο των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ