Ξεσπούν τα θύματα του βιαστή του Κάβου: Οι selfie με κοπέλες μετά την αποφυλάκιση

Αίσθηση προκαλούν οι selfies του βιαστή του Κάβου της Κέρκυρας, τις οποίες τράβηξε μετά την αποφυλάκισή του. Ο 47χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Σε μία από αυτές Ο 47χρονος ποζάρει σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Κάβου και στο πεζοδρόμιο πίσω του φαίνονται δύο κοπέλες. Σε μία άλλη ποζάρει πίσω από ένα μπαρ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν κοντά στα σημεία όπου είχε παρασύρει και κακοποιήσει σεξουαλικά τουρίστριες από τη Βρετανία αφού τις είχε απειλήσει με μαχαίρι.

Η Κέιλυ Μόργκαν, ένα από τα θύματά του, βλέποντας τις selfie του “βιαστή του Κάβου”, όπως τον είχαν αποκαλέσει τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, αποκάλυψε την ταυτότητά της και ξέσπασε.

“Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Όταν άκουσα ότι είναι έξω σοκαρίστηκα. Ξέσπασα σε κλάματα, ένιωσα να ανακατεύεται το στομάχι μου. Νιώθω αηδιασμένη. Είχε βιάσει μία από τις πελάτισσές μου λίγες μέρες πριν από εμένα και εκείνη μου είχε περιγράψει τα τατουάζ του. Έχει ένα που λέει Γ@@@ την αστυνομία. Με το που είδα αυτά τα τατουάζ ήξερα τι θα μου συνέβαινε”, ανέφερε η κοπέλα.

 

Πηγή: enikos.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ