ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι πέντε ληστές που είχαν ρημάξει τη Δυτική Αττική

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των πέντε ατόμων που είχαν ρημάξει τη Δυτική Αττική.

Πρόκειται για πέντε ημεδαπούς οι οποίοι συνελήφθησαν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, της διακεκριμένης κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, της απείθειας, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε ΕΔΩ τα για ποιους συλληφθέντες πρόκειται  

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 19-3-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική τους δράση, τη διευκόλυνση της διερεύνησης της συμμετοχής τους και σε άλλες περιπτώσεις, καθώς και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό των προαναφερόμενων αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22960-28001 του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ