Αστυνομικίνα προσπάθησε να σώσει μωρό από πνιγμό και δέχθηκε καταιγισμό σεξιστικών σχολίων

Μία γυναίκα αστυνομικός που πάλεψε να σώσει ένα αγοράκι από πνιγμό σε ποταμό, δέχθηκε καταιγισμό σεξιστικών σχολίων στο Twitter.

Η 24χρονη Τζέσικα Βόιελς ήταν από τους πρώτους που έφτασε σε ποταμό του Μάντσεστερ για να βοηθήσει τον 11 μηνών Ζακαρί Μπακαρία.

Το βρέφος φέρεται ότι είχε ρίξει στο νερό ο 22χρονος πατέρας του, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, παρά τις προσπάθειες των διασωστών, το μωρό δεν κατάφερε να ζήσει.

Μετά το τραγικό περιστατικό η Βόιελς έκανε ανάρτηση στο Twitter, περιγράφοντας το συμβάν, στην οποία έγραψε: «Αυτή ήταν η χειρότερη βάρδια μου».

Μάλιστα η μητέρα της ανέφερε ότι η αστυνομικός είχε μπει μέσα στο ποτάμι σε μία προσπάθεια να σώσει το παιδί, γεγονός που αρνήθηκε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
«Μπορεί να με συλλάβει οποτεδήποτε»

Η αστυνομικίνα που επέδειξε πνεύμα αυταπάρνησης, δέχθηκε απρεπή σεξιστικά σχόλια μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού στα social media.

Αντί να λάβει επαίνους για την πράξη της, η 24χρονη έγινε αποδέκτης σχολίων για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Μπορεί να με συλλάβει οποτεδήποτε» έγραψε κάποιος.

Μετά μάλιστα τη δημοσιοποίηση και της φωτογραφίας της, η Βόιελς αναγκάστηκε να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Twitter.

«Λοιπόν, αν ποτέ με βγάλουν από ποταμό και χρειαστώ το φιλί της ζωής τότε το Μάντσεστερ είναι το ιδανικό μέρος» σχολίασε άλλος χρήστης. Για να προσθέσει ένα ακόμη άνδρας: «Νιώθω ότι πρέπει να τη συναντήσω και να την ευχαριστήσω από κοντά, ίσως να την αγκαλιάσω και να δούμε πώς θα πάει».

 

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ