Απανθρακωμένο πτώμα στο Βόλο: Έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από καυγά με τη σύντροφό του

Τη σορό ενός απανθρακωμένου άνδρα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που καθόταν στη θέση του οδηγού αυτοκινήτου, που κάηκε ολοσχερώς, εντόπισαν πυροσβέστες που κλήθηκαν για να σβήσουν φωτιά, μετά τα Άνω Λεχώνια στο δρόμο προς Πλατανίδια.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες που γνώρισαν τον άτυχο άνδρα από το αυτοκίνητο (καθώς απανθρακώθηκε και δεν έμεινε άθικτο κανένα σημείο του σώματος), πρόκειται για τον Κ.Δ. ηλικίας 62 χρονών, που ήταν άνεργος, χωρίς εισοδήματα και συζούσε με τη σύντροφό του σε σπίτι, κοντά στο σημείο που επέλεξε να θέσει τέρμα στη ζωή του.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε έντονο καυγά και ο άτυχος άνδρας, που αντιμετώπιζε χρόνια οικονομικά προβλήματα και συζούσε με τη γυναίκα, επέλεξε να καεί ζωντανός για να θέσει τέλος στη ζωή του, μετά από καυγάδες που είχαν τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με γείτονες.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο, με Ελληνικές πινακίδες, βρισκόταν σε κτήμα στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστη αιτία, την οποία αντιλήφθησαν εργαζόμενοι σε γειτονικά κτήματα και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική στις 10.10 το πρωί.

Πηγή: dikaiologitika.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ