Αίγιο: Ανθρωποκυνηγητό για ληστή που τραυμάτισε σοβαρά ηλικιωμένη

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αιγιαλείας για να εντοπίσουν έναν αδίστακτο κακοποιό, ο οποίος επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα σε μια ηλικιωμένη που περπατούσε στο Αίγιο και την τραυμάτισε σοβαρά για να της αρπάξει το αξίας 400 ευρώ χρυσό κόσμημα που φορούσε στο λαιμό!

Ο άγνωστος δράστης γρονθοκόπησε την άτυχη γυναίκα και την έριξε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στα χέρια και τα πόδια. Αφού άρπαξε το κόσμημα, το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αγνώστου και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

*** Πιο τυχερή στάθηκε μια 39χρονη γυναίκα, που κάθισε να ξεκουραστεί σε ένα παγκάκι στην πλατεία του Μαντουδίου στην Εύβοια και άφησε δίπλα της την τσάντα της, η οποία είχε μέσα 215 ευρώ, ένα κινητό και μια κάρτα ανάληψης. Ένας 33χρονος Έλληνας την άρπαξε και τράπηκε σε φυγή, αλλά τον εντόπισαν άμεσα αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία, εκτός από την τραπεζική κάρτα. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ