Έκρυψε το πτώμα της μητέρας της στο υπόγειο για να παίρνει τη σύνταξή της

Μία γυναίκα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ είχε κρύψει το πτώμα της μητέρας της σε ένα πλαστικό κουτί στο υπόγειο του σπιτιού της, ενώ εκείνη συνέχιζε να λαμβάνει τις επιταγές της κοινωνικής ασφάλισης της ηλικιωμένης.

Όπως αναφέρει η New York Post, η 60χρονη Paula Bergold κατάστρωσε το σχέδιό της πριν από μήνες, όταν η μητέρα της Ruby πέθανε. Αφορμή για τη μακάβρια μηχανορραφία ήταν το γεγονός ότι η 60χρονη δεν είχε σταθερό εισόδημα για να συντηρείται, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Ένας γείτονας κάλεσε την αστυνομία και είπε ότι δεν είχε δει τη Ruby από τον Μάιο και ανησυχούσε ότι η Paula «ήταν ασαφής σχετικά με το πού μπορεί να είναι η μητέρα της».

Η αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση την περασμένη βδομάδα και βρήκε ένα σημείωμα κολλημένο στην πόρτα που έλεγε: «Η Ruby έχει φύγει από την πόλη για να επισκεφθεί κάποιους φίλους μας. Paula».

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι υπήρχε μία δυσοσμία πτώματος σε αποσύνθεση, την ώρα που στέκονταν στην πόρτα, και πρόσεξαν ότι υπήρχαν ναφθαλίνες στην είσοδο.

Η Paula τελικά ομολόγησε, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της πέθανε σε μια καρέκλα και ότι δεν μπορούσε να μπει στη διαδικασία να ενοχλήσει τις Αρχές.

Όταν το πτώμα άρχιζε να μυρίζει, το τοποθέτησε σε ένα πλαστικό κιβώτιο και το έκρυψε στο υπόγειο, είπε η γυναίκα.

Η αστυνομία συνέλαβε την Paula με την κατηγορία ότι έκρυψε τη σορό, δεν ανέφερε το περιστατικό και παρεμπόδισε το έργο των Αρχών.

 

e-daily

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ