Τραγικό! Για μήνα του μέλιτος ήταν στην Κρήτη ο 35χρονος που πνίγηκε

Η αυλαία των πολύωρων ερευνών για τον 35χρονο, που παρασύρθηκε από τα κύματα το απόγευμα του Σαββάτου, έκλεισε με τον πιο μακάβριο τρόπο: Το άψυχο κορμί του ξεβράστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, ανατολικότερα του σημείου απ’ όπου χάθηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν εκείνα τα δραματικά λεπτά, από τότε δηλαδή που ο 35χρονος και η σύζυγός του άρχισαν να παλεύουν με την μανιασμένη θάλασσα για να κρατηθούν στη ζωή!

Όπως ανέφεραν, ο εκλιπών, πιθανότατα χτύπησε σε κάποιο βράχο κι έχασε τις αισθήσεις του, τα νερά τον «πήραν» πιο μέσα κι από εκεί κι ύστερα ήταν αδύνατο να εντοπιστεί και να σωθεί.

Χτυπημένη στα βράχια, αλλά σαφέστατα πιο τυχερή, ήταν η σύζυγός του που γλίτωσε από θαύμα. Αφού κατάφερε να βγει στη στεριά, παρακολουθούσε με αγωνία τις προσπάθειες εντοπισμού του άνδρα της, ξεσπώντας σε λυγμούς όταν κι η ίδια κατάλαβε ότι και η τελευταία ελπίδα για να είναι ζωντανός είχε χαθεί…

Πλην της διασωθείσας συζύγου, τραγική φιγούρα το μικρό παιδάκι που συνόδευε το ζευγάρι. Οι οδυνηρές αυτές στιγμές θα το συντροφεύουν στο υπόλοιπο της ζωής του…

Πηγή: cretalive

 

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ