Οι αστυνομικοί θα βαφτίσουν το βρέφος που εγκαταλείφθηκε στην πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία

Η Ελένη Μποδιέτσα υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων και ανήκει στην ομάδα η οποία κατάφερε να εντοπίσει τη μητέρα που εγκατέλειψε το βρέφος στο καρότσι στην πυλωτή πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open η ίδια αποκάλυψε ότι στην υπηρεσία της έβαλαν στην άκρη όλες τις υποθέσεις, για να μπορέσουν να εντοπίσουν τη μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της.

Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στον τρίτο όροφο της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών δημιουργήθηκαν δύο ομάδες: Η μία εντόπισε γρήγορα το σχετικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται η νεαρή μητέρα να κρατά το βρέφος στην αγκαλιά της, λίγο πριν το εγκαταλείψει.
powered by Rubicon Project

Την ίδια ώρα, μια δεύτερη ομάδα αστυνομικών άρχισε να ζητά πόρτα-πόρτα μαρτυρίες από γείτονες.

«Μιλήσαμε με περισσότερα από 100 άτομα» αναφέρει η αστυνομικός, η οποία μιλούσε επί ώρες με τη 19χρονη που ήταν σε κατάσταση σοκ και ρωτούσε συνέχεια για το πώς είναι το κοριτσάκι της, ενώ προσπαθούσε να εξηγήσει στο πώς έφτασε στο σημείο να το εγκαταλείψει.

Σύμφωνα με την αστυνομικό, εκείνη και οι συνάδελφοί της θα βαφτίσουν το κοριτσάκι και θα της δώσουν το όνομα «Ευαγγελία».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης του επισκέπτη. Συμφωνώ Περισσότερα