Κλάματα και έρανος από τους επιβάτες στην τελευταία πτήση της Thomas Cook

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το κλίμα στην τελευταία πτήση του βρετανικού κολοσσού Thomas Cook. Οι επιβάτες της πτήσης Ορλάντο-Μάντσεστερ έκαναν έρανο προκειμένου να δώσουν χρήματα στο προσωπικό.

Το πλήρωμα απευθύνθηκε στους επιβάτες λέγοντάς τους τα δυσάρεστα νέα με δάκρυα στα μάτια. Όταν όμως τους αποκάλυψαν ότι δεν θα πληρωνόντουσαν ούτε γι’ αυτή την τελευταία πτήση τότε έκαναν κάτι πολύ συγκινητικό. Έβαλαν το χέρι στην τσέπη κάνοντας έρανο για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους. Κάποιοι μάλιστα δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Ένας από τους επιβάτες δήλωσε στο Sky News: «Ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν ξέραμε τίποτα. Μόνο όταν προσγειωθήκαμε καταλάβαμε ότι είχε καταρρεύσει η Thomas Cook», είπε ένας από τους επιβάτες.

«Νιώθω πόνο για το προσωπικό. Κάναμε έρανο για να τους βοηθήσουμε. Ήταν όλοι τόσο στενοχωρημένοι», είπε ακόμα ένα ζευγάρι.

Η επιβάτης της πτήσης, Donna Carslaw, είπε για το πλήρωμα του αεροπλάνου: «Ήταν τόσο βουβοί και όλοι τους κλαμένοι. Έπρεπε να κάνουν την δουλειά τους και την έκαναν. Ήταν άψογοι επαγγελματίες και απίστευτα αξιοπρεπείς».

Thomas Cook: Τεράστια επιχείρηση για να επαναπατριστούν 600.000 ταξιδιώτες – Τα μέτρα της κυβέρνησηςπηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ