Αίγιο: Συγκλονίζει η μάνα που εκσφενδονίστηκε από τρενάκι λούνα παρκ με τα παιδιά της

Περίπου δύο εβδομάδες μετά την τραγωδία με την 14χρονη Σεράινα σε λούνα παρκ του Βόλου, μία μητέρα άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε πώς σώθηκε από θαύμα τον Δεκέμβριο του 2017, όταν είχε εκτοξευτεί από τρενάκι λούνα παρκ στο Αίγιο, μαζί με τα τρία της παιδιά.

Η Αντωνία Μητροπούλου περιέγραψε πώς το τρενάκι ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί το τελευταίο βαγόνι στο οποίο επέβαινε με τα τρία παιδιά της, ηλικίας 4, 5 και 12 ετών.

Ανεβήκαμε στο τελευταίο βαγόνι και οι τέσσερις. Φοβόμουν και κρατούσα σφιχτά την κόρη μου, ενώ κρατιόμουν κι εγώ σφιχτά. Δεν είχε ούτε ζώνες, ούτε τίποτα. Κάναμε την πρώτη, τη δεύτερη στροφή και στην τρίτη ανέπτυξε ταχύτητα εκτοξευτήκαμε. Ξύπνησα στο νοσοκομείο. Δε θυμάμαι τίποτα άλλο. Ρώταγα τι έγινε.

Παρών στο περιστατικό εκείνη την ημέρα του Δεκεμβρίου του 2017 ήταν και ο πρώην σύζυγος της Αντωνίας, ο οποίος παρακολούθησε το βαγόνι να εκτροχιάζεται και την οικογένειά του να εκτινάσσεται.

«Στην τρίτη στροφή μου κόπηκε το γέλιο. Ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα στην κάθοδο και κατάλαβα ότι δε θα τους έπαιρνε η στροφή. Με το που έφτασαν ακριβώς στη στροφή εκτοξεύτηκαν. Να μη δουν τα μάτια γονιού αυτά που είδα εγώ» είπε ο κος Δημήτρης Δημητριάδης.

Αποτέλεσμα ήταν η μητέρα να εγκλωβιστεί κάτω από το τρενάκι. Στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική για να την απεγκλωβίσουν. Οι άνθρωποι στα μπροστινά βαγόνια δεν έπαθαν τίποτα.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά την περιπέτειά της «ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωριέται ακόμα. Δεν μπορεί να κάνει τις δουλειές που έκανε, ενώ έχει ενοχλήσει με τις αλλαγές του καιρού».

Η υπόθεση ακόμα δεν έχει εκδικαστεί, ενώ η Αντωνία Μητροπούλου δεν κρύβει πως ο ιδιοκτήτης της είχε πει ότι «έφταιγα εγώ. Ότι σηκώθηκα, ότι χτύπαγα παλαμάκια και ότι ήμουν υπέρβαρη».

«Το άλλο που είπε ο ιδιοκτήτης είναι ότι τον ματιάσανε» πρόσθεσε ο πρώην σύζυγός της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ