Τετάρτη 7 Αυγούστου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις Ammothines στο Πετροχώρι 

Άλλο ένα δυνατό live έρχεται στις Ammothines στο Πετροχώρι την Τετάρτη 7 Αυγούστου. Ο ένας και μοναδικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου έρχεται στο all day στέκι του καλοκαιριού στο Πετροχώρι για μια και μόνο εμφάνιση την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 21.30 .

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, με την ιδιαίτερη φωνή , που έχει ταυτιστεί με την ροκ σκηνή της χώρας φέρνει στην βαλίτσα του τα πολυτραγουδισμένα από όλους μας, διαχρονικά πλέον κομμάτια του από μια καριέρα που συμπληρώνει 50 χρόνια, αλλά και κομμάτια από τον καινούργιο του δίσκο “Μπλέξαμε” και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει, να μας συγκινήσει, να μας κάνει να θυμηθούμε στιγμές και πρόσωπα που ταυτίσαμε με τους στίχους του και για άλλη μια φορά να φωνάξουμε ρυθμικά αυτό το γνωστό «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε». 

 

Πενήντα χρόνια στη σκηνή, σαρανταπέντε στη δισκογραφία, δεκάδες επιτυχίες, χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι και ένα κοινό που συνεχώς ανανεώνεται.Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Να ερμηνεύει με την ιδιαίτερη φωνή του, να έρχεται σε επαφή και να ξεσηκώνει τον κόσμο που τον αποθεώνει.  Στη φετινή περιοδεία με πάνω από 30 σταθμούς, όπου το κέφι είναι αμείωτο, θα παρουσιάσει  την νέα δισκογραφική του δουλειά, αλλά και επιλεγμένα και αγαπημένα κομμάτια από τα πάνω από 1.000 που έχει δισκογραφήσει.

Μαζί του αυτό το καλοκαίρι είναι εκτός από την ορχήστρα του, με τους οποίους συνεργάζεται για χρόνια,  η Μαίρη Μπρόζη, ενώ τις ενορχηστρώσεις έχει αναλάβει ο Ανδρέας Αποστόλου.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 27230 41798 και 6948377606.
Είσοδος 10 ευρώ.

Τετάρτη 7 Αυγούστου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στις Ammothines στο Πετροχώρι 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ