Taylor Swift: Οι Clean Bandit δημιουργούν το remix του «You Need To Calm Down»

Το «You Need To Calm Down» της Taylor Swift αλλάζει μορφή χάρη στους Clean Bandit.

Η Taylor Swift ανέθεσε τους Clean Bandit τη δημιουργία του remix για το τραγούδι της «You Need To Calm Down».

Η Αμερικανίδα αστέρας της pop συνεργάζεται – έστω έμμεσα – για πρώτη φορά με το βρετανικό crossover συγκρότημα και το αποτέλεσμα ενώνει με μοναδικό τρόπο δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους, που δεν απέχουν πολύ ο ένας από τον άλλον.

Το «You Need To Calm Down» είναι από τα τραγούδια που έχουν προμηνύσει το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Lover» της Taylor Swit, το οποίο κυκλοφορεί σε λίγα εικοσιτετράωρα, την Παρασκευή 23 Αυγούστου.

Το single έχει ανέβει έως το Νο. 2 των ΗΠΑ και έχει φτάσει στο Top 5 του βρετανικού chart, ενώ διαθέτει 159 εκατομμύρια streams μόνο στο Spotify και πάνω από 135 προβολές στο YouTube, τόσο με το lyric video όσο και το music video – έκπληξη στο οποίο συμμετείχε πλήθος διασημοτήτων, από την Katy Perry μέχρι την Ellen DeGeneres και τον Ryan Reynolds.

Επιπλέον το «You Need To Calm Down» έχει δώσει στην Taylor Swift εννέα από τις δώδεκα συνολικά υποψηφιότητες που διαθέτει στα MTV Video Music Awards 2019.

Το μαγικό άγγιγμα των Clean Bandit δίνει άλλη διάσταση στο τραγούδι που εξέφρασε τη στήριξη της Taylor Swift στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ