Taylor Swift και Stella McCartney αποκαλύπτουν τη συνεργασία τους (photos)

Μία συλλογή εμπνευσμένη από το καινούργιο άλμπουμ «Lover» της Taylor Swift.

Η Taylor Swift και η Stella McCartney παρουσιάζουν μία συνεργατική συλλογή ready-to-wear ενδυμάτων και αξεσουάρ με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «Lover» της pop star.

Η συνεργασία της τραγουδίστριας με τη σχεδιάστρια μόδας προέκυψε μετά από συνάντησή τους σε συναυλία της Taylor στο Λονδίνο.

«Όταν ξεκίνησα να περνώ περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο, η Stella κι εγώ πηγαίναμε για βόλτες, πίναμε κοκτέιλ και μιλούσαμε για τη ζωή. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να γράψω αυτό το άλμπουμ, την ανέφερε σε ένα από τα τραγούδια μου και όταν την έβαλα να ακούσει το άλμπουμ, είπα: «Δεν θα έπρεπε να κάνουμε κάτι;», λέει η Taylor Swift.

Για τη Stella McCarntey δε χρειαζόταν δεύτερη σκέψη η ευκαιρία να συνεργαστεί με την αστέρα της pop.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το όνομά μου είναι σε τραγούδι της Τaylor Swift. Όταν η Taylor μου έβαλε ολόκληρο το άλμπουμ, μου έδωσε τόσο μεγάλη έμπνευση για τη συνεργασία, που πραγματικά περιστρέφεται γύρω από το άλμπουμ», σχολιάζει η Βρετανίδα σχεδιάστρια.

Η συνεργασία τους θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 22 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης που θα πραγματοποιήσει η Taylor Swift πριν αποκαλύψει το music video για το ομότιτλο τραγούδι του «Lover».

Η συλλογή, στην οποία κυριαρχούν τα παστέλ χρώματα, έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές βιωσιμότητας που ακολουθεί η Stella McCartney. Όλα τα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί με οικολογικές διαδικασίες και δεν έχει χρησιμοποιηθεί για πρώτη ύλη δέρμα ή γούνα.

Από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου θα λειτουργήσει στη Νέα Υόρκη ένα pop-up κατάστημα στο οποία θα είναι διαθέσιμη η κολεξιόν «Stella x Taylor Swift».

Φωτογραφίες

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ