Τα δύο καταστήματα Μikel στην Καλαμάτα είναι η ιδανική επιλογή για τον καφέ σου

Η Mikel Coffee Company είναι πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων καφεστίασης, με έδρα την Λάρισα. Σήμερα λειτουργούν πάνω από 200 καταστήματα σε 8 χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,  Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Βουλγαρία και Σαουδική Αραβία.

Η πορεία της εταιρίας ξεκίνησε το 2008 από τη Λάρισα και από τότε η επιχείρηση γνώρισε ιλιγγιώδη ανάπτυξη. Η επιτυχία αυτή οφείλεται στις ανταγωνιστικές τιμές σε ροφήματα και τρόφιμα, στο γεγονός ότι λειτουργούν από τις 5 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ, έχουν ντελίβερι και βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε κάθε πόλη.

Το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας εγκαινιάστηκε το Νοέμβριο του 2008. Σε 10 μήνες είχαν ανοίξει ήδη 5 καταστήματα στη πόλη της Λάρισας, ενώ με το πέρασμα του χρόνου η επωνυμία άρχισε να απλώνεται σε όλη την Ελλάδα και ήδη στο τέλος του 2012 η αλυσίδα απαριθμούσε  10 μαγαζιά franchise. Το 2013 αποτέλεσε χρονιά ραγδαίας ανάπτυξης, καθώς στο τέλος του η αλυσίδα αποτελούνταν από 60 καταστήματα στην Ελλάδα.

Δύο από τα καταστήματα της αλυσίδας Mikel βρίσκονται και στην πόλη μας, ένα στην αρχή του Πεζόδρομου της Αριστομένους και το δεύτερο στον παραλιακό δρόμο της Ναυαρίνου (Ναυαρίνου 57). Πρόκειται για δύο φιλόξενους και ζεστούς χώρους, όπου οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Στα δύο καταστήματα της Καλαμάτας, όπως και σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας μπορείς να απολαύσεις:

-ζεστούς και κρύος καφέδες, (Espresso classic, Espresso americano, Cappuccino classic, Greek frappe, Espresso freddo, Freddo espresso latte, macchiato, Cappuccino freddo),

-ροφήματα (Mikeloccino, Mochaccino, MexicanToffee , Milk shake, Granita lemon, Granita strawberry, Chocolate, White chocolate )

-κρύο και ζεστό τσάι

– νόστιμα και γευστικά σνακς γλυκά και αλμυρά, όπως, cookies, κουλούρια, κρουασάν,  μπακέτες, σαντουιτσάκια, φλογέρες, τυρόπιτες κλπ

Καταστήματα της αλυσίδας Mikel λειτουργούν και στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα το 2015 ιδρύθηκε η εταιρεία Mikel Coffee Company LTD με έδρα το Λονδίνο, με σκοπό τη διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας και άρχισαν να ανοίγουν καταστήματα . Το 2016 η εταιρεία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και από τότε έχουν ανοίξει καταστήματα σε Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Αυστραλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Βουλγαρία, Σαουδική Αραβία και φυσικά να πολλαπλασιάζονται τα καταστήματα στην Ελλάδα.

Βρες τα Mikel στην Καλαμάτα σε δύο σημεία

Αριστομένους 1 και Ναυαρίνου 57 

Τηλέφωνο επικοινωνίας 27210 98980  

Βρες το Mikel Καλαμάτας και στο Facebook πληκτρολογώντας  Mikel Aristomenous 1

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ