Shawn Mendes, Camila Cabello, J Balvin στη σκηνή των MTV VMA 2019

Μία σειρά από all-star ονόματα θα εμφανιστούν στα MTV VMA 2019.

Επτά νέα ονόματα μόλις προστέθηκαν στη λίστα των καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν ζωντανά στα MTV Video Music Awards 2019, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Μετά την Taylor Swift και τις Missy Elliott, η παρουσία των οποίων ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, το MTV αποκάλυψε ότι στη σκηνή των μουσικών βραβείων θα εμφανιστούν επίσης (με αλφαβητική σειρά) Bad Bunny, Camila Cabello, J Balvin, Lil Nas X, Lizzo, Rosalía και Shawn Mendes.

Ο Shawn Mendes θα ανέβει στη σκηνή των MTV Video Music Awards για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ το ντεμπούτο τους στη διοργάνωση αναμένεται να κάνουν οι J Balvin, Bad Bunny, Rosalía, Lizzo και Lil Nas X.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες μεταξύ των συγκεκριμένων καλλιτεχνών διαθέτει ο Lil Nas X, συγκεκριμένα οκτώ και ακολουθεί ο Shawn Mendes με πέντε υποψηφιότητες.

Την κούρσα των υποψηφιοτήτων της φετινής διοργάνωσης οδηγούν η Taylor Swift και η Ariana Grande, οι οποίες διεκδικούν από 10 βραβεία η καθεμία.

Η all-star σύνθεση της φετινής τελετής απονομής θα εμπλουτιστεί με περισσότερα λαμπερά ονόματα τις επόμενες ημέρες.

Τα MTV Video Music Awards 2019 θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στο «Prudential Center» του Νιούαρκ στο Νιού Τζέρσεϊ. Οικοδεσπότης θα είναι ο stand-up κωμικός και ηθοποιός Sebastian Maniscalco.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ