Rosalía και Ozuna ενώνουν δυνάμεις στο νέο single και music video «Yo x Ti, Tu x Mi»

Δύο από τους πιο περιζήτητους καλλιτέχνες της latin σκηνής συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Η Rosalía συνεχίζει τις κορυφαίες συνεργασίες ενώνοντας δυνάμεις με τον Ozuna στο ολοκαίνουργιο single «Yo x Ti, Tu x Mi» που κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music.

Οι δύο καλλιτέχνες φλερτάρουν παιχνιδιάρικα κατά μήκος του τραγουδιού και καταλήγουν στην υπόσχεση «εγώ για εσένα, εσύ για εμένα», όπως μεταφράζεται στα ελληνικά ο τίτλος του «Yo x Ti, Tu x Mi».

Η Rosalía, η οποία έχει λάβει ευρεία αναγνώριση για την καινοτόμα ένωση του κλασικού φλαμένκο με ηλεκτρονικά beats και urban ρυθμούς, αναμειγνύει τους ήχους της Καραϊβικής με ένα χαλαρωτικό urbano viber, που αποτελεί τέλειο συνδυασμό για το ντουέτο της με τον Πορτορικανό Ozuna.

Το «Yo x Ti, Tu x Mi» κυκλοφορεί μαζί με ένα music video που ακολουθεί τα βήματα των προηγούμενων δουλειών της, οι οποίες της έχουν χαρίσει τρεις υποψηφιότητες στα MTV Video Music Awards 2019, μεταξύ των οποίων και για τον «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη».

Το βίντεο σκηνοθέτησαν οι Cliqua (RJ Sanchez και Pasqual Gutierrez) και καταγράφει τη χημεία μεταξύ των δύο ταλαντούχων τραγουδιστών.

Παράλληλα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της η συνεργασία της Rosalía με τον J Balvin και τον παραγωγό El Guincho στο τραγούδι «Con Altura», το οποίο ήταν υποψήφιο στην κατηγορία «Choice Latin Song» στα Teen Choice Awards 2019 και προτείνεται στα MTV VMA 2019 για τα βραβεία του «Καλύτερου Λάτιν Βίντεο» και της «Καλύτερης Χορογραφίας».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ