Post Malone: Το νέο άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να γίνει πραγματικότητα το τρίτο άλμπουμ του Post Malone.

Ο Post Malone ανακοίνωσε ότι η νέα δισκογραφική δουλειά του θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

Ο Αμερικανός καλλιτέχνης μοιράστηκε την είδηση κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στη Νέα Υόρκη στις αρχές της εβδομάδας, στο πλαίσιο του «Dive Bar Tour» που διοργανώνει η ζυθοποιία Bud Light σε με διαφορετικούς καλλιτέχνες σε διαφορετικά σημεία.

«Το όνομα μου είναι Austin Richard Post και είμαι εδώ για να σας παίξω μερικά jams… και να πιω λίγη Bud Light όσο θα το κάνω», είπε καθώς καλωσόριζε το κοινό.

Λίγο αργότερα ανέφερε: «Παιδιά, έχω πραγματικά καλά νέα για τους οπαδούς του Post Malone.»

«Το τρίτο άλμπουμ μου θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο», πρόσθεσε, χωρίς να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις για τον τίτλο του, την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας ή για άλλες σχετικές λεπτομέρειες.

Προς το παρόν έχουμε ακούσει μόνο ένα τραγούδι του άλμπουμ, τη συνεργασία του Post Malone με τον Young Thug στο «Goodbyes».

Ο  24χρονος τραγουδιστής και ράπερ έχει προμηνύσει επίσης ένα ολοκαίνουργιο single με τον τίτλο «Circles». Από το teaser του τραγουδιού γίνεται αντιληπτό ότι διαφέρει από το «Goodbyes», αλλά όχι από το υπόλοιπο ρεπερτόριό του.

Ο Post Malone παρουσίασε πρώτη φορά το «Circles» στην εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη για το «Dive Bar Tour» και σχημάτισε θετικές εντυπώσεις στο κοινό.

 



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ