Pink: Η περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour» ολοκληρώθηκε με ρεκόρ

Εντυπωσιακές επιδόσεις καταγράφει ο απολογισμός του «Beautiful Trauma World Tour».

Η παγκόσμια περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour» της Pink ολοκληρώθηκε έχοντας καταγράψει εντυπωσιακά έσοδα της τάξης των 397,3 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ πουλήθηκαν πάνω από τρία εκατομμύρια εισιτήρια κατά μήκος του 2018 και του 2019.

Τα συγκεκριμένα νούμερα καθιστούν το «Beautiful Trauma World Tour» τη δέκατη περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών στο boxscore του «Billboard».

Επιπλέον ο αριθμός των 397,3 εκατομμυρίων δολαρίων σηματοδοτεί τα υψηλότερα έσοδα που έχει σημειώσει περιοδεία γυναίκας τραγουδίστριας την τελευταία δεκαετία και τα δεύτερα υψηλότερα έσοδα στα χρονικά, μετά το «Sticky & Sweet Tour» της Madonna το 2008 – 2009, το οποίο είχε έσοδα 408 εκατομμύρια δολάρια.

Η Pink ξεκίνησε την περιοδεία «Beautiful Trauma World Tour» το Μάρτιο του 2018 από το Φοίνιξ της Αριζόνας και πραγματοποίησε συνολικά 153 συναυλίες σε Βόρεια Αμερική (85), Ευρώπη (26) και Αυστραλία (42). Η τουρνέ έριξε αυλαία στις 19 Αυγούστου με μία συναυλία στο Τορόνο του Καναδά.

Φυσικά πρόκειται για την επιτυχημένη περιοδεία στην καριέρα της τραγουδίστριας.

Το «Beautiful Trauma World Tour» διοργανώθηκε για την προώθηση του έβδομου studio album της Pink, του «Beautiful Trauma» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017. Τον προηγούμενο Απρίλιο, όσο η περιοδεία της βρισκόταν σε εξέλιξη, η 39χρονη τραγουδίστρια παρουσίασε τον επόμενο δίσκο της, το «Hurts 2B Human».

Η Pink έχει άλλες δύο προγραμματισμένες εμφανίσεις, στις 5 Οκτωβρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας για το φεστιβάλ «Rock in Rio» και στις 2 Νοεμβρίου στο Όστιν των ΗΠΑ για το αντίστοιχο Γκραν Πρι της Formula 1.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ