Οι “48 Ώρες” παρέα με την Lukia στις Αμμοθίνες στις 14 Αυγούστου

Το αγαπημένο συγκρότημα48 Ώρες” μαζί με την ταλαντούχα Λουκία έρχονται στις Αμμοθίνες στην παραλία Πετροχωρίου σε ένα σούπερ ανεβαστικό full moon party, την Τετάρτη 14 Αυγούστου με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. 

Ένα πανέμορφο μέρος πλάι στο κύμα, η Αυγουστιάτικη πανσέληνος και πολλή μουσική, διασκέδαση και τραγούδι από τις 48 Ώρες και την Λουκία είναι τα συστατικά για να περάσουμε τέλεια λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο και το καλοκαίρι.

Τηλέφωνο για πληροφορίες : 27230-41798 

Λίγα λόγια για τις “48 Ώρες :  Μία προθεσμία ήταν η αιτία να δημιουργηθεί αυτή η μπάντα. Η προθεσμία ήταν 48ωρη και το συγκρότημα διάλεξε να την χρησιμοποιήσει ως όνομά του. Το τρικ έπιασε και οι 48 Ώρες στέριωσαν και χάρισαν στους φίλους τους πολλές επιτυχίες με φουλ μουσική και ρυθμό.
Η μπάντα δημιουργήθηκε το Μάιο του 2003, όταν τους ζητήθηκε μέσα σε 2 ημέρες (48 ώρες!!) να φτιάξουν και να παίξουν ένα live dance πρόγραμμα. Από τότε εμφανίστηκαν σε γνωστά live stages και mainstream clubs της Αθήνας όπως: KitchenBar, GazArte, Ginger, Balux, Club 22, Deluxe, Οξυγόνο live, Xedra live και πολλά άλλα).

Το playlist της μπάντας αποτελείται παραδοσιακά από disco 70’s και 80’s pop με χαρακτηριστικά ακούσματα από Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, Boney M, Alphaville, Gloria Gaynor έως mainstream σημερινά κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο.

Παράλληλα εμφανίζονται σε parties που διοργάνωσαν clubs και ξενοδοχεία της Αθήνας (Hotel Astir Vouliagmeni, Grande Bretagne κ.α.) και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ (Europan 7 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, 2nd Summer In The City Festival στο Club 22, στο πάρτι της εφημερίδας AthensVoice για τη στήλη «Μίλα Μου Βρώμικα» κ.α.). Τέλος τους αρέσει να έρχονται σε επαφή και με τον κόσμο εκτός των τειχών κάνοντας μεγάλες περιοδείες ανα την Ελλάδα και την Κύπρο και εμφανιζόμενοι σε όσο περισσότερα μέρη μπορούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ