Meghan Trainor: Το music video για τη συνεργασία με τον Kaskade στο «With You»

Εικόνα απέκτησε η μουσική συνύπαρξη της Meghan Trainor με τον Kaskade.

Η Meghan Trainor παρουσιάζει το music video για τη συνεργασία της με τον Kaskade στο single «With You», που κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music.

Το όμορφο βίντεο σκηνοθέτησε ο Romeo Salazar και tτη χορογραφία σχεδίασε ο Charm La’Donna (Kendrick Lamar, Britney Spears, Rosalía).

Η συνάντηση της pop τραγουδίστριας με τον τιτάνα της dance μουσικής ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 15 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει δεχθεί θετικές κριτικές από μέσα ενημέρωσης όπως τα «Billboard», «Rolling Stone» και «Idolator».

Το «With You» συνοδεύθηκε αρχικά από ένα animation video που σκηνοθέτησε και σχεδίασε ο Robin Eisenberg.

Στο τραγούδι συνδυάζονται άψογα η μαεστρία και το μουσικό αυτί του Kaskade και οι βραβευμένες δημιουργικές ικανότητες της Meghan Trainor, η οποία υπογράφει το «With You» μαζί με τους Sarah Aarons, Robert Gerongco και Samuel Gerongco.

Το «With You» ακολουθεί το γνώριμο μοτίβο της Meghan Trainor, το οποίο χαρακτηρίζεται από στίχους που αναφέρονται κυρίως στην ενδυνάμωση. Κεντρικό πρόσωπο του τραγουδιού είναι μία γυναίκα που έχει κουραστεί να σπαταλάει το χρόνο με άντρες που την αφήνουν ανικανοποίητη.

«Σταμάτα να λες ότι ήσουν δικός μου, θα χρειαστώ καλύτερο λόγο να ξοδέψω όλο το χρόνο μου μαζί σου. Εάν με αφήσεις, θα είμαι εντάξει», αναφέρει το ρεφρέν του «With You».

Ο πρωτοπόρος Kaskade συνδράμει με τη δυναμική παραγωγή του και απογειώνει την ερμηνεία της Meghan Trainor.

 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ