Μεγάλες προσφορές στα “Οπτικά Μπούνας” για την Λευκή Νύχτα 2019

Ένα στοιχείο που μαγνητίζει και τραβά την προσοχή του άλλου πάνω μας είναι σίγουρα τα μάτια μας. Πόσο μάλλον, αν φοράμε ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά. Άλλωστε τα καλά γυαλιά είναι ένα απαραίτητο και βασικό αξεσουάρ τόσο για τον άνδρα, όσο και για την γυναίκα και το παιδί. Ειδικά αν αυτά προέρχονται από ένα κατάστημα με γνώση και εμπειρία, όπως το κατάστημα οπτικών “Μπούνας” στην Καλαμάτα.

Στο κατάστημα οπτικών “Μπούνας” , που λειτουργεί στην Αναγνωσταρά 53 και Πολυχάρους στην Καλαμάτα εδώ και 30 χρόνια, θα βρεις όλες τις επώνυμες εταιρίες GROUP LUXOTTICA: Ray-Ban,Dolce Gabbana,Prada,Vogue,Dnky,Okley,Polo,Arnette,Emporio Armani,Ralph Lauren,Miu Miu, καθώς επίσης και τα ξύλινα γυαλιά Gazer .

 Μεγάλη ποικιλία σε σκελετούς οράσεως , αλλά και ηλίουγια να βρεις αυτόν που ταιριάζει στο στιλ και το σχήμα του προσώπου σου και να εντυπωσιάζεις πάντα. 

Επιπλέον στο κατάστημα οπτικών “Μπούνας”  λειτουργεί πλήρες εργαστήριο παράδοσης των γυαλιών εντός μισής ώρας και πραγματοποιείται και δωρεάν έλεγχος της όρασης σας. Και όλα αυτά σε πολύ προσιτές τιμές

Για την Λευκή Νύχτα το Σάββατο 31 Αυγούστου, το κατάστημα οπτικών “Μπούνας” στην Καλαμάτα έχει ετοιμάσει μια σειρά από εκπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις σε γυαλιά οράσεως και ηλίου. 

Κατάστημα οπτικών “Μπούνας” στην Καλαμάτα , Αναγνωσταρά 53 και Πολυχάρους

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2721 024632

Βρείτε το Κατάστημα οπτικών “Μπούνας” και στο facebook πληκτρολογώντας Οπτικά Μπούνας Νικήτας

    

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ