Μεγάλες προσφορές στα Koniaris shoes & Koniaris Bags για την Λευκή Νύχτα 2019

Τον Μάρτιο του 2012 το πρώτο κατάστημα KONIARIS SHOES ήταν γεγονός στην καρδιά της Καλαμάτας, εκπροσωπώντας τις πιο γνωστές και διεθνώς καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της γυναικείας υπόδησης και τσάντας.  Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τη ποιότητα των προϊόντων του όσο και για την μόδα που προτείνει στην σύγχρονη γυναίκα.

Σήμερα, η KONIARIS SHOES έχει επεκτείνει το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας κομψότητα, προσιτές τιμές και ιδιαίτερη αισθητική, τόσο για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Στα καταστήματα  Koniaris Shoes και Koniaris Bags  μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ανδρικά και γυναικεία υποδήματα και τσάντες. Τα καλύτερα σχέδια χρώματα και υλικά πάντα με βάση τις επιταγές της μόδας, ώστε να ξεχωρίζετε συνεχώς και η εμφάνιση σας να είναι ολοκληρωμένη.

Άνετα παπούτσια που αγκαλιάζουν το πόδι σας, από τα καλύτερα υλικά και στα πιο μοντέρνα σχέδια και χρώματα, αλλά και μοντέρνες τσάντες και πορτοφόλια που εντυπωσιάζουν και ολοκληρώνουν την εμφάνιση σας, σας περιμένουν στα δύο καταστήματα Koniaris , στον Πεζόδρομο της Αριστομένους στην Καλαμάτα.

Για την Λευκή Νύχτα στις 31 Αυγούστου , ήμερα Σάββατο, τα καταστήματα Koniaris shoes και Koniaris Bags έχουν ετοιμάσει μια σειρά από φοβερές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις σε όλα τους τα προϊόντα, που σίγουρα δεν θα μας αφήσουν ασυγκίνητους.

Koniaris Shoes Αριστομένους 6 Καλαμάτα

Τηλέφωνο επικοινωνίας :   2722 024494

 Koniaris BagsΑριστομένους 11

Τηλέφωνο επικοινωνίας :  2721 095801 

Τέλος μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα www.koniarisshoes.gr  και να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε, αλλά να κάνετε εύκολα και άνετα και τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ