«Looking For America»: Η Lana Del Rey έγραψε ένα τραγούδι για τις πολύνεκρες επιθέσεις στην Αμερική

Τη μουσική επιλέγει η Lana Del Rey για να αντιδράσει στην τρέχουσα κοινωνική και πολιτική κατάσταση της Αμερικής.

Η Lana Del Rey έγραψε ένα τραγούδι με αφορμή τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις στο Ελ Πάσο και στο Ντέιτον που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ.

Το τραγούδι φέρει τον τίτλο «Looking For America» (Αναζητώντας την Αμερική).

«Γεια σας, επέστρεψα νωρίς από το Montecito με τον αδελφό μου αυτό το πρωί και ζήτησα από τον Jack Antonoff να έρθει στην πόλη επειδή είχα στο μυαλό μου ένα τραγούδι που ήθελα να γράψω», έγραψε η Lana Del Rey σε ανάρτησή της.

«Γνωρίζω ότι δεν είμαι πολιτικός και δεν προσπαθώ να με συγχωρώ που έχω γνώμη, αλλά υπό το πρίσμα όλων των μαζικών ένοπλων επιθέσεων και των δύο συνεχόμενων επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες που  πραγματικά με επηρέασαν βαθιά, ήθελα απλώς να δημοσιεύσω αυτό το βίντεο που τράβηξε η ηχολήπτης μας Laura πριν 20 λεπτά», συνέχισε.

«Ελπίζω να σας αρέσει. Τραγουδάω με αγάπη το ρεφρέν που ηχογράφησα σήμερα το πρωί. Το ονομάζω “Looking For America”.»

Η Lana Del Rey δημοσίευσε στο Instagram το βίντεο με ολόκληρο το τραγούδι, διάρκειας 2 λεπτών 50 δευτερολέπτων, θέλοντας να στείλει μέσα από τη μουσική της ένα μήνυμα για τη σημερινή κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λίγες ώρες πριν, η Lana Del Rey ανακοίνωσε ότι θα διασκευάσει το τραγούδι «Season Of The Witch» (1966) του Donovan για τις ανάγκες της νέας ταινίας τρόμου «Scary Stories To Tell In The Dark» που κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου.

Τέλος, το καινούργιο άλμπουμ της «Norman Fucking Rockwell!» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

Ακούστε τη Lana Del Rey να τραγουδά το «Looking For America»:



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ