Λευκή Νύχτα Καλαμάτας 2019 | Μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 fm & το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Βούλγαρης

Νέος μεγάλος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ από τον Έμφασις 91.8 fm και το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Βούλγαρης στην Καλαμάτα, Φραντζή 13 στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας Καλαμάτας 2019.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, ο Έμφασις 91.8 fm μέσα από τις ζωντανές εκπομπές του σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Βούλγαρης  θα δίνει δώρο σε κάποιον τυχερό ακροατής ένα υπέροχο κόσμημα λαιμού.  

Η διαδικασία έχει ως εξής :

Κάθε μέρα κάποια στιγμή κατά την διάρκεια των ζωντανών εκπομπών του Έμφασις 91.8 fm θα ακουστεί ένα ειδικό σήμα, το οποίο θα καλεί τους ακροατές να τηλεφωνήσουν αμέσως στο 27210-91704, για να κερδίσουν το κόσμημα από το  Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Βούλγαρης

-Αν είσαι ο πιο γρήγορος , που θα καλέσει , μόλις ακούσει το ειδικό σήμα, τότε το κόσμημα θα είναι δικό σου. 

-Το Σάββατο 31 Αυγούστου, ημέρα διεξαγωγής της Λευκής Νύχτας, θα δοθεί το ακριβότερο από την συλλογή κοσμημάτων που με μεγάλη χαρά μας διέθεσε ο κύριος Βούλγαρης, στην ειδική εκπομπή που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για την Λευκή Νύχτα, λίγο πριν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί των μέσων του Enter Media Group ανέβουν στο stage τους.  

ΠΡΟΣΟΧΗ:

α)Το ειδικό σήμα, που θα καλεί τους ακροατές να καλέσουν στο τηλέφωνο του σταθμού, θα ακουστεί μόνο μια φορά την ημέρα και μόνο σε κάποια ζωντανή εκπομπή του Έμφασις 91.8 fm.

β) Δεν υπάρχει προκαθορισμένη σειρά στις εκπομπές. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι συνεχώς συντονισμένος στον αγαπημένο σου σταθμό και στις ζωντανές εκπομπές του, γιατί το ειδικό σήμα θα ακουστεί σε ανύποπτο χρόνο κατά την διάρκεια κάποιας από αυτές.

 

Το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Βούλγαρης αποτελεί μια καθαρά Ελληνική επιχείρηση με έδρα την πόλη της Καλαμάτας και ειδικότερα βρίσκεται στην οδοό Φραντζή 12.  Από το 2002 , όταν εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στην αγορά ειδικεύεται στην χειροποίητη κατασκευή και μεταποίησης κοσμημάτων, πάντα σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας σε μοναδικά σχέδια που κολακεύουν και αναδεικνύουν την ομορφιά σας.

Στο κοσμηματοπωλείο “Βούλγαρης” μπορείτε :

-να βρείτε εξαιρετικής ομορφιάς χειροποίητα κοσμήματα για όλα τα γούστα

-να ζητήσετε επιχρύσωμα και επιπλατίνωμα του δικού σας κοσμήματος

-να ζητήσετε κάρφωμα πετρών σε κάποιο κόσμημα

-να αφήσετε τα κοσμήματα σας για γυάλισμα

-να παραγγείλετε το δικό σας κόσμημα σύμφωνα με το σχέδιο που έχετε εσείς δημιουργήσει

-να επισκευάσετε το ρολόι σας , όποιο κι αν είναι το πρόβλημα (λουράκι, μπαταρία, κρύσταλλο)

-να βρείτε πλήρη σετ για τον γάμο σας και μεγάλη ποικιλία σε βαπτιστικούς σταυρούς

-να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προσκλητήρια για τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας.

Επιπλέον το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Βούλγαρης διαθέτοντας πολύ μεγάλη εμπειρία, κατασκευάζει, πωλεί και προμηθεύει σε χονδρική και λιανική, όλων των ειδών τα κοσμήματα ακόμη και ειδικές κατασκευές, σε οποιαδήποτε ποσότητα επιθυμείτε σε όλη την Ελλάδα.

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Φραντζή 13, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 27210-21479

Βρείτε το Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας Βούλγαρης και στο facebook

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ