«Last Christmas»: Η Emilia Clarke πρωταγωνιστεί σε ταινία εμπνευσμένη από τη μουσική του George Michael

Τα υπέροχα τραγούδια του George Michael θα ακουστούν στη μεγάλη οθόνη.

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας «Last Christmas» που είναι εμπνευσμένη από τη τη μουσική του αξέχαστου George Michael.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Emilia Clarke («Game Of Thrones»), ο Henry Golding («Crazy Rich Asians»), η Michelle Yeoh («Tomorrow Never Dies») και η Emma Thompson («Howards End»).

Το «Last Christmas» είναι μία ρομαντική κομεντί που ακολουθεί την ιστορία μία νεαρής και καταπιεσμένης γυναίκας (Emilia Clarke), που εργάζεται σε κατάστημα με χριστουγενιάτικα είδη στο Λονδίνο και συναντά επαναλαμβανόμενα στη βρετανική πρωτεύπουσα τον ίδιο άνδρα (Henry Golding).

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Paul Feig και το σενάριο υπογράφει η – βραβευμένη με Όσκαρ – Emma Thompson μαζί με το σύζυγό της Greg Wise. Η Thompson είχε ξεκινήσει να γράφει το σενάριο της ταινίας όταν ο George Michael ήταν ακόμα εν ζωή, έχοντας πάρει την έγκρισή του.

Η Βρετανίδα ηθοποιός – σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης του φιλμ συνεργάστηκαν στενά με τους διαχειριστές της περιουσίας του George Michael ώστε να επιλέξουν τα τραγούδια που θα ακουστούν στο «Last Christmas».

Εκτός από τις γνωστές επιτυχίες του George Michael, στην ταινία θα συμπεριληφθεί και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι.

«Η μεγάλη στενοχώρια είναι ότι δεν βρίσκεται εδώ για να συμμετάσχει στην ταινία», είπε ο σκηνοθέτης Paul Feig στον «The Guardian» για τον Michael. «Αλλά γνώριζε ότι θα πραγματοποιούταν και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη χαρά. Νιώθουμε σαν να είναι εδώ μαζί μας», προσθέτει.

Το αδημοσίευτο τραγούδι που θα ακουστεί στην ταινία προοριζόταν για το νέο άλμπουμ που ετοίμαζε ο 53χρονος τραγουδιστής πριν φύγει από τη ζωή, στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

«Είναι ένα πολύ εορταστικό τραγούδι, θα τολμούσα να πω», δήλωσε ο Feig στο BBC. «Έχουμε βάλει στην ταινία ολόκληρο το τραγούδι, το οποίο είναι σχεδόν έξι λεπτά.»

«Δεν είναι μιούζικαλ, αλλά η μουσική του George επηρεάζει την ταινία», συνέχισε. Υπάρχουν ορισμένα τμήματα όπου οι ηθοποιοί πράγματι αλληλεπιδρούν με τη μουσική και άλλα τμήματα όπου η μουσική του George καθοδηγεί ή τονίζει την ιστορία. Συνεπώς αποτελεί μία ωραία μίξη που δεν είναι ούτε ταινία – jukebox ούτε σκέτο μιούζικαλ.»

Η ταινία «Last Christmas» έρχεται το Νοέμβριο με τη διανομή της Universal Pictures.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ