Lana Del Rey: Teaser από το music video των τραγουδιών «Fuck It I Love You» και «The Greatest»

Τα πρώτα πλάνα από το διπλό music video που έχει ετοιμάσει η Lana Del Rey.

Η Lana Del Rey μοιράζεται ένα απόσπασμα από το διπλό music video για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια «Fuck It I Love You» και «The Greatest» από το νέο άλμπουμ της.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα δισκογραφική δουλειά της τραγουδίστριας έχει ξεκινήσει και όλοι ανυπομονούμε να μας ταξιδέψει ξανά με όχημα τις υπέροχες μελωδίες και τους γεμάτους ευαισθησία στίχους των τραγουδιών της.

Το έκτο studio album της Lana Del Rey φέρει το γενικό τίτλο «Norman Fucking Rockwell!» και η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί από την Polydor Records / Universal Music για την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Το «Norman Fucking Rockwell!» περιέχει συνολικά 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τέσσερα singles που ήδη έχουν κυκλοφορήσει και έχουν ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής του άλμπουμ.

Πρόκειται για το «Mariners Apartment Complex», το «Venice Bitch», το «Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it» και τη διασκευή στο «Doin’ Time» των Sublime.

Τη σκυτάλη αναμένεται να πάρουν τα τραγούδια «Fuck It I Love You» και «The Greatest», τα οποία απέκτησαν εικόνα με ένα κοινό music video που σκηνοθέτησε ο Rich Lee, με τον οποίο η Lana Del Rey δούλεψε και στο προηγούμενο άλμπουμ της, το «Lust For Life».

Η Lana Del Rey δεν έχει αποσαφηνίσει ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει το διπλό music video για τα τραγούδια «Fuck It I Love You» και «The Greatest».



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ