Lana Del Rey: Δείτε το music video για τα νέα τραγούδια «Fuck It I Love You» και «The Greatest»

Μία ξεχωριστή περιήγηση στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.

Το διπλό music video για τα  νέα τραγούδια «Fuck It I Love You» και «The Greatest» παρουσιάζει η Lana Del Rey.

Τα συγκεκριμένα τραγούδια θα συμπεριληφθούν στο ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Norman Fucking Rockwell!» της τραγουδίστριας, από το οποίο μας χωρίζει μόλις μία εβδομάδα.

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Lana Del Rey θα κυκλοφορήσει από την Polydor Records / Universal την Παρασκευή 30 Αυγούστου, μία ημέρα πριν ολοκληρωθεί η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων για τις υποψηφιότητες των Βραβείων Grammy 2020.

Η Lana Del Rey είχε αποκαλύψει την ύπαρξη του «Fuck It I Love You» και του «The Greatest» στα τέλη Ιουλίου και είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει εικόνα στα δύο τραγούδια με ένα κοινό music video.

Το έργο της σκηνοθεσίας έφερε εις πέρας ο Rich Lee, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη Lana Del Rey στα video clips των τραγουδιών «White Mustang», «Lust For Life» και «Love».

Το «The Greatest» κάνει αναφορά στους Beach Boys και στο θάνατο από πνιγμό του τραγουδιστή τους Dennis Wilson, στο κλασικό τραγούδι «Life On Mars» του David Bowie, ενώ με τρεις μόνο λέξεις ασκεί κριτική στον Kanye West για τις απόψεις, με τη Lana Del Rey να τραγουδά ότι ο γνωστός ράπερ «είναι τυφλός και απών».

Στον αντίποδα, το «Fuck It I Love You» κινείται στο γνώριμο dream pop ύφος της τραγουδίστριας και αποτυπώνει τη μελαγχολία από έναν απογοητευμένο έρωτα.

Με την παραγωγή των δύο τραγουδιών έχουν ασχοληθεί η Lana Del Rey και η Jack Antonoff, όπως και στο σύνολο του άλμπουμ «Norman Fucking Rockwell!».

Παράλληλα με την κυκλοφορία του music video, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ