Julia Michaels: Το music video του «Body» και η σκληρή μάχη με τον εαυτό της

Το «Body» περιγράφει τον αγώνα της Julia Michaels για να καταφέρει να αποδεχθεί το σώμα της.

Η Julia Michaels παρουσιάζει το music video για το «Body», ένα βαθιά προσωπικό τραγούδι από το πρόσφατο EP «Inner Monologue Part 2» που κυκλοφορεί από τη Republic Records / Universal Music.

Το βίντεο έκανε πρεμιέρα στο «Teen Vogue» και συνοδευόταν από μία επιστολή στην οποία η νεαρή τραγουδίστρια και δημιουργός αναφέρεται για την πηγή έμπνευσης του τραγουδιού, για τις εμπειρίες της καθώς μαθαίνει να αγαπά τον εαυτό της.

«Για το βίντεο του “Body” είχα την ιδέα να ξεκινά με διαφορετικά επίπεδα και μέχρι το τέλος να έχει γίνει λιτό», περιγράφει η Julia Michaels.

«Στο δεύτερο κουπλέ του τραγουδιού μιλάω για τον τρόπο που κρύβομαι, φοράω μεγάλα, υπερμεγέθη φούτερ για να μπορώ να καλύπτω το σώμα μου. Τα κάνω όλα αυτά για να νιώθω πιο άνετα μέσα στο σώμα, αλλά πραγματικά με κάνει νιώθω πιο άβολα όταν τα βγάζω, επειδή καμουφλάρω συνέχεια τον εαυτό μου», εξηγεί.

«Ήθελα να δείξω στον κόσμο ότι είμαι εναντίον αυτού που θα μπορούσα να ήμουν», λέει.

Η Julia Michaels εστιάζει επίσης την προσοχή στις τοξικές σχέσεις με τον ίδιο τον εαυτό μας.

«Κανείς δεν μιλά στην πραγματικότητα για αυτήν την έντονα τοξική σχέση με τον εαυτό της. Μιλούν για τις τοξικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους… Όμως νομίζω ότι η σχέση που έχεις με τον εαυτό σου μπορεί να γίνει η πιο τοξική», επισημαίνει.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ