Jonas Brothers: Το music video του «Only Human» είναι μία απολαυστική ωδή στα ’80s

Οι Jonas Brothers γυρίζουν πίσω το χρόνο.

Οι Jonas Brothers αποκαλύπτουν music video για το νέο τους single «Only Human», με το οποίο δίνουν συνέχεια στη θριαμβευτική επάνοδό τους στη δισκογραφία.

Το βίντεο έκανε πρεμιέρα στις iconic διαφημιστικές πινακίδες της Times Square στη Νέα Υόρκη, αλλά στο κανάλι του boy band στο YouTube, όπου ο Joe, ο Kevin και ο Nick Jonas συζήτησαν με κοινό.

Τη σκηνοθεσία επιμελήθηκαν ο Anthony Mandler, ο οποίος συνεργάστηκε με το συγκρότημα για να «ντύσει» με εικόνα και τα τραγούδια «Sucker» και «Cool».

Το music video του «Only Human» αποτελεί μία απολαυστική ωδή στην αγαπημένη δεκαετία του 1980, προσεγμένη μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Vintage μικρόφωνα, old school χορευτικές φιγούρες και οι Jonas Brothers να δίνουν το ρυθμό με τη δυναμική σκηνική παρουσία τους.

Το single «Only Human» προέρχεται από τη νέα δισκογραφική δουλειά των Jonas Brothers με τίτλο «Happiness Begins», το πρώτο άλμπουμ τους μετά από δέκα χρόνια, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουνίου από τη Republic Records / Universal Music και πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο Νο. 1 των ΗΠΑ.

Την προηγούμενη Κυριακή (11/08) οι Jonas Brothers τιμήθηκαν στα Teen Choice Awards 2019 με το βραβείο «Καλλιτέχνης της Δεκαετίας» και κέρδισαν επιπλέον το βραβείο στη κατηγορία «Choice Summer Group».

Το δημοφιλές συγκρότημα διαθέτει επίσης τέσσερις υποψηφιότητες ενόψει των MTV Video Music Awards 2019, τα οποία θα διεξαχθούν στις 26 Αυγούστου. Η τριάδα διεκδικεί το βραβείο για το «Βίντεο της Χρονιάς», το «Τραγούδι της Χρονιάς» και το «Καλύτερο Pop Βίντεο» με το πλατινένιο «Sucker» και τον τίτλο του «Καλλιτέχνη της Χρονιάς».

Οι Jonas Brothers ξεκίνησαν πρόσφατα τη sold out περιοδεία τους «Happiness Begins Tour» με μία εκρηκτική συναυλία στο Μαϊάμι. Η τουρνέ θα συνεχιστεί σε Αμερική και Καναδά μέχρι τα τέλη του έτους. Special guests στις συναυλίες θα είναι η Bebe Rexha και ο Jordan McGraw.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ