«In The Mix»: Η Mariah Carey τραγουδά και υπογράφει το τραγούδι της σειράς «mixed-ish»

Στον κόσμο του «mixed-ish» μπαίνει η Mariah Carey.

Η Mariah Carey θα δανείσει την υπέροχη φωνή της και το ταλέντο της στη σύνθεση στο τραγούδι τίτλων της σειράς «mixed-ish», το νέο spinoff του «black-ish» που θα προβληθεί στο ABC αυτό το φθινόπωρο.

Το τραγούδι έχει τον τίτλο «In The Mix» και φέρει την υπογραφή της Carey, η οποία έχει επιμεληθεί και την παραγωγή μαζί με τον Daniel Moore.

Το «In The Mix» θα αποκαλυφθεί στην πρεμιέρα του σίριαλ, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.

«Ως θαυμάστρια των megahit σειρών “black-ish” και “grown-ish” του Kenya Barris, μου δόθηκε το κίνητρο να επικοινωνήσω με τον Kenya για να βρούμε έναν τρόπο να δουλέψουμε μαζί», λέει η Αμερικανίδα ντίβα της pop.

«Ως μία γυναίκα μιγάς μέσα στη βιομηχανία του θεάματος, ήθελα οπωσδήποτε να γίνω μέρος του “mixed-ish”, ειδικά από τη στιγμή που είδα το δοκιμαστικό επεισόδιο, το οποίο αγάπησα. Δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη τιμή μου και να είμαι περισσότερο υπερήφανη που γράφω και τραγουδώ το “In The Mix” για τον Kenya και για το show», προσθέτει.

Στο «mixed-ish» πρωταγωνιστούν οι Mark-Paul Gosselaar (στο ρόλο του Paul Johnson), Tika Sumpter (Alicia Johnson), Christina Anthony (Denise), Arica Himmel (Bow Johnson), Ethan William Childress (Johan Johnson), Mykal-Michelle Harris (Santamonica Johnson) και Gary Cole (Harrison).

Εκτός απροόπτου, το «In The Mix» θα είναι το πρώτο τραγούδι της Mariah Carey μετά το άλμπουμ «Caution», που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2018.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ