«Iconology»: Η Missy Elliott κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ μετά από 14 χρόνια

Η Missy Elliott κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο EP.

Το 2019 σηματοδοτεί τη μεγάλη επάνοδο της Missy Elliott.

Λιγοστοί καλλιτέχνες στη rap και στην R&B σκηνή έχουν γνωρίσει την εμπορική επιτυχία της Missy Elliott, όμως κανείς δεν κατάφερε να διαμορφώσει εκ νέου δύο διαφορετικά μουσικά είδη, να αψηφήσει τα στερεότυπα και να συνδυάσει το στιλ, τη σεξουαλικότητα και το χιούμορ σε μία extra-large προσωπικότητα όπως τη δική της.

Η πρωτοπόρος ράπερ, τραγουδίστρια, δημιουργός και παραγωγός μόλις κυκλοφόρησε από τις Goldmind / Atlantic Records / Warner Music μία «συλλογή νέων τραγουδιών» που φέρει τον τίτλο «Iconology» και αποτελεί την πρώτη δισκογραφική δουλειά της μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.

Το «Iconology» περιέχει το νέο single «Throw It Back», το οποίο συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουργιο music video στο οποίο συμπρωταγωνιστεί η Teyana Taylor, αλλά και τραγούδια όπως τα «DripDemeanor» (feat. Sum 1) και «Why I Still Love You?».

«Ας επιστρέψουμε σε μία εποχή που η μουσική ήταν ευχάριστη και μας έκανε να θέλουμε να χορέψουμε», γράφει η ράπερ για το «Iconology».

Με την παραγωγή του EP έχουν ασχοληθεί οι Elliott, Timbaland και Wili Hendrix.

Η φετινή χρονιά είναι εντυπωσιακή για τη Missy Elliott, η οποία αναδείχθηκε στην πρώτη γυναίκα καλλιτέχνη της hip-hop και στην τρίτη ράπερ που γίνεται μέλος του Hall of Fame των Τραγουδοποιών.

Επίσης έγινε η πρώτη γυναίκα που έλαβε επίτιμο διδακτορικό δίπλωμα από το φημισμένο Berklee College of Music.

Την επόμενη εβδομάδα η Missy Elliott θα γράψει ξανά ιστορία, καθώς θα βραβευθεί στα MTV Video Music Awards 2019 με το τιμητικό «Michael Jackson Video Vanguard Award» και θα ανέβει στη σκηνή των βραβείων για μία μοναδική εμφάνιση.

Το tracklist του «Iconology»

1. Throw It Back
2. Cool Off
3. DripDemeanor (feat. Sum 1)
4. Why I Still Love You?
5. Why I Still Love You? (Acapella)



πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ