Horizon Beach Bar | το all day στέκι του καλοκαιριού στην Φοινικούντα

Αν αναζητάς την ηρεμία, την χαλάρωση και την ξεκούραση σε έναν καλοκαιρινό χώρο πλάι στο κύμα, τότε το Horizon Beach bar στην Φοινικούντα είναι η καλύτερη επιλογή.

Το Horizon Beach bar στην Φοινικούντα είναι ένα απομονωμένο εποχιακό beach bar, μακρυά από τον θόρυβο της πόλης, χτισμένο σε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία, το οποίο σου προσφέρει την δυνατότητα να χαλαρώσεις στις ξαπλώστρες του και να απολαύσεις παιχνίδια στην άμμο ή στην θάλασσα απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο.

Στο Horizon Beach bar μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα από δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ, γιατί καλοκαίρι χωρίς ένα ωραίο κοκτέιλ δεν γίνεται, υπέροχο καφέ και τοπικά ελληνικά φαγητά, μαγειρεμένα με εκλεκτά υλικά αρίστης ποιότητας, τα οποία ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης στην κουζίνα του θα βρείς vegan  και χορτοφαγικά πιάτα, αλλά και συνταγές χωρίς γλουτένη, αφού στόχος των υπευθύνων είναι να ικανοποιούνται όλοι οι πελάτες τους. 

 

Αν λοιπόν αναζητάς ένα στέκι από το πρωί μέχρι και το βράδυ, για καφέ , ποτό , φαγητό και χαλάρωση τότε το Horizon Beach bar στην Φοινικούντα είναι η καλύτερη επιλογή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας  698 828 1234

Βρες το και στο facebook πληκτρολογώντας Horizon Beach Bar

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ